etuna tripp

Vi hade tänkt att åka till Tuna park (eskilstuna) för att shoppa men det vart lite ändrade planer, mkt trevligare sådana förstås! Vi spontan hörde av oss till min underbara vän Malin som bor i Etuna, vi har sagt länge att vi ska ses men inte fått till nå bra datum som passat alla...men vi chansade & det gick toppen. Vi åkte dit & fika & det var så roooligt att få träffa malin & hennes lilla M...så liten & go flicka. M tyckte Ofelia var väldigt rolig, hon skratta sådant när hon satt i sin gåstol & kikade på Ofelia. Och Ofelia älskade deras katter, hon tycker djur är så fascinerande. Så mysigt! Och malin, nu ska det inte ta ett år innan vi ses igen ;)!!

Vi vart kvar där ett tag så det hanns inte med någon shopping, men det gör absolut ingenting. Vi ska åka dit en annan dag hihi. Vi drog en donken till fredagsmiddag.



Väl hemma bänkade vi oss framför idol, fy fasen vad spännande det var. Fick ont i magen så nervös var jag.
Killarna gick vidare, Calle & Erik, yeaj!!!
Ska bli grymt kul att få se finalen live nästa fre.

Och nu har vi tittat på filmen "flickan som lekte med elden". Såå bra! Rekomenderar den starkt. (Först ettan förstås (män som hatar kvinnor).



Och nu kära vänner, ska jag hoppa i säng! Hoppas på att få en härlig nattsömn!
Natti natti

Kommentarer
Postat av: Malin

TACK för idag vännen! Det var jättekul att ses! Självklart måste vi göra om det snart igen. Vi blev riktigt sotis på er som ska iväg på Idolfinalen! HÄRLIGT att få se Kalle & Erik live!! :)



KRAMAR

2009-12-05 @ 01:15:11
URL: http://chainsawy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0