GOTT NYTT 2010!

 GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!

Vi ska hem till några vänner & fira ikväll. Laga mat ihop & umgås! Ska bli mycket trevligt.

Hur firar ni in nya året?




(lånad bild)


Onsdag!

Idag var jag så trött på förmiddagen, så den spenderades mest i soffan lekandes med Ofelia.

Ringde vårdcentralen om Ofelias förkylning & rosslande i bröstet, doktorn skrev ut mollipect mot det, så det var vi & hämtade ut i eftermiddags, samt vandrade på stan en stund tillsammans med mamma & pappa Robert.

Ikväll har jag hunnit dammsuga & damma, hurtiga mig ;), imorgon tar jag & skurar rent toaletten innan vi ska till några kompisar & fira nyår.

Nu har vi ätit tacos, plockat undan & lagt Ofelia så nu blir det 6:e & sista johan falk filmen " de fredlösa"! Lite trist faktiskt, kommer ju sakna att kika på dessa haha...jaja får börja kolla på annan filmserie efteråt.


(lånad bild av cdon.se)


äntligen med pulka!

Nu är jag & Ofelia hemma igen efter en tur till stan, men fy vilket ståhej bara för att komma iväg. Dörrarna på bilen hade fryst fast så det tog ett jävla bra tag innan jag fick upp bakdörren & fick försöka kravla mig fram till körarsätet för att sätta på bilen, in med Ofelia från förarsidan, knöligt värre & sen inte nog med det tog det säkert minst 20 min innan jag ens kunde skrapa bilen, suck för bilar i denna årstid, spry på det!

Vi kom i alla fall hem med en fin rosa babypulka från intersport (var slutsålt på öb & karlssons)...




Dock hittade jag fina skålar inne på Karlssons på rea, 10 kr st, det var som hittat!
Slipper jag åka ända till IKEA för det sen (fast dit vill man ju alltid ändå hihi).



Jag älskar svart & vitt!!

Ikväll blir det nog en Johan falk film till, jag är fast =)!
vad ska ni hitta på?


uppfriskande!


klantarsel!

Jag halkade i trappen igår när jag skulle bära ner mat & dylikt till köket...så nu sitter jag & har riktigt ont i svanskotan & på sidan av foten som jag slog upp...suck! Därför man ska ha kök & vardagsrum på samma plan + att inte använda halkiga raggsockor i en hal trappa ;)!

Jag & Ofelia är lite sega & trötta idag...är väl julen som kommer ifatt en, full fart & så har man ju sovit mindre. Så vi har en skön inne förmiddag, snart ska vi äta lunch & sen ska vi ut & hitta på nåt, kanske åka & köpa den där pulkan jag tänkt göra i flera veckor =)!

Ha en underbar dag allihop =)!

Vår!

 Jag vill ha vår!


(bild lånad)

Hatar det här vädret, så otrolig jobbigt att man måste ta bilen & behöva klä på sig så mycket & ja allt slask & elände. blä!

Jag & Ofelia har varit & hälsat på min farmor idag, sant varit & shoppat med mamma & lillesyrran på stan, men jag köpte faktiskt inget, kors i taket =)! Dock hittade jag en jättefin klänning & kofta på en affär som heter nr 18, men jag hade glömt mitt presentkort så jag får åka dit en annan dag.

Nu har jag & älsklingen myst framför tv:en med en sen middag (som vanligt), vi åt plock idag med, men mera att välja på idag än igår som räkor, bröd, avokado, korv, ostar, mumma!!
Vi har även kikat på johan falk " Leo Gaut"..så bra, kom till & med en tår!



(bild lånad av cdon.se)


Hoppas ni haft en lika skön kväll som jag!
Jag tänkte försöka lägga mig snart.
Så godnatt mina vänner.


söndagsmiddag!

Dagens middag består av korv & ost...vi tänkte äta lite småplock av våran julkorg vi fick i julklapp (där det fanns korv, glögg, senap, clementiner, godis m.m).
Vi åt så sen lunch på donken efter shoppingturen så det får räcka idag, renkorv, hjortkorv & vitlökskorv..mumma, eller egentligen brukar inte jag äta korv, inte så gott men jag ska iaf pröva dessa.




Vi ska även se filmen Johan falk - GSI!


(lånad bild av cdon.se)

Vi har sett tvåan & trean, men vi missade ettan så den får det bli idag =)!
Väntar bara på att Jimmy ska ha skottat klart utanför!

Trevlig söndagskväll allihopa!!


R.I.P Kurt


storshoppat!

Nu är vi hemma efter shoppingturen till Eskilstuna (Tuna Park)...Vi kom hem med en hel del.
Jimmy handlade jacka, 2 par jeans & ett par vinterskor...& jag handlade 2 st kjolar, ett par skor, linne & örhängen...inte illa va?! Nu måste jag bara köpa nå "snyggare" vinterskor, typ uggs sen är jag nöjd!

Ofelia var så duktig hela tiden inne i affärerna, hon satt i vagnen i hela 2 timmar utan ett gnäll, förutom när hon var törstig, då ropa hon att hon ville ha "datten", hihi!


 
Dessa köpte jag på skopunkten!
 (jag & jimmy köpte två par & fick ett par för halva priset, kanon)



  


kjol från Jc, 149 kr.  (högmidja)




Kjol från Gina Tricot, halva priset 99,50, toppen hihi!


Från mobilen

 

Vi är på väg till etuna för shoppa lite hihi. Ofelia har somnat & sover gott här i bilen.

Varning!!



Jag var i slagsmål på juldagen....;)! haha...


Spel

 

Vi fick två sällskapsspel i julklapp av jimmys bror. Superkul! Det är så roligt att spela spel i goda vänners sällskap.

mys!

Nu är vi hemma igen....Ofelia fick fina klappar av pappas fam, bl.a tröja, vantar & gosedjur! Sen fick vi en gemensam klapp hela familjen : pengar! Det går alltid hem, iaf i våra plånböcker hihi!

Ofelia har precis lagt sig, hon är jätte trött efter julens bravader, sena kvällar & massor av intryck.
Hon är rosslig i bröstet, det gillar jag inte...blir så orolig att hon ska få lunginflammation & så..får se hur hon mår imorgon, om vi åker till sjukan eller väntar till vcentralen i veckan om hon inte är bättre.
Mammas gullunge får inte vara sjuk!!

Jag & jimmy ska nu slänga oss i soffan med massa gott & mysa till filmen wallander "läckan"!

Ha en skön lördagkväll allihopa!!!



(lånad bild av cdon.se)


mellandagsrea



Jag åkte ner på stan & kikade lite på lindex & vero moda...hittade ju såklart lite kläder till min lilla sessa.
Ett par byxor, en body & en klänning...kunde ha handlat på mig mycket mer men pengarna ska ju räcka hela månaden =P! Köpte en storlek större så hon har nåt att växa i! Klänningen kan hon dock ha redan nu, gör inget att den är lite lång.

Igår var vi ute på krogen, innan så hamnade vi på min kusins pojkväns inflyttningsfest, det var grymt kul. Träffade många gamla klasskompisar & så, mycket kul!!

Nu ska vi snart åka till min pappa & fira lite jul....mina jular är alltid så här fartfyllda, kul men man blir väldigt trött efteråt =)!

Rudolf med röda mulen!



Jag har sett Rudolf med röda mulen!


underbar julafton!

Jag började ju min julaftonsmorgon med att jobba, det var full fart hela dagen, så timmarna flög förbi! Vid tre åkte jag hem =)!

Hann duxha, fixa till mig, packa ner julklappar & Ofelias saker på en timma, se var det dags att dra till min moster där hela mammas släkt skulle fira jul ihop! Det var en underbar kväll. Ofelia höll sig vaken & ville inte sova tills vi åkte hem halv tolv, helt otroligt, men hon var inte ett dugg gnällig, hon var sååå duktig & så klart charmade hela släkten =)!

Vi fick många fina paket, Ofelia fick såklart mest, hihi...massa kläder & leksaker.

Idag bär det av till jimmys mamma & pappa för att fira jul där i eftermiddag, sen blir det utgång här i stan med vänner! Ska bli skoj!!


GOD JUL ALLIHOPA!!!


På jobbet

En liten hälsning från jobbet, jag sitter i fikarummet, har rast just nu, skönt.

Jobb

Yes idag ska jag jobba mellan 15-21.30...inte särskilt skoj men det ger lite extra klirr i kassan =)! Och det brukar alltid gå fort när man väl är på jobbet, det är det här innan som man bara går & väntar.

Innan jobbet har jag tänkt hinna med en sväng på stan, handla det sista inför julen. Ska se om jag kan få tag på juldagsbiljetter för lite fest oxå...

Jimmy jobbar halvdag så vi hinner precis byta av varandra så Ofelia slipper ha barnvakt =)!

Ikväll när jag kommer hem från jobbet blir det julklappsinslagning till tusen & fixa det sista med fotoramar.

städhjälp!



Idag fick jag städhjälp ;)!
(det ska börjas i tid)


Dagens lunch!

Så här vart min lunch idag....mums!


dan före dan före doppardan!

Nu går det undan...idag är det mycket som står på schemat:

¤ städa (iaf damma, dammsuga & toan)
¤ göra de julklappar som e kvar 
¤ slå in julklappar

Imorgon på dagen måste jag nog till stan & köpa några julisar till, jag och resten av befolkningen kan jag tänka mig, urs...men men! Och på eftermiddagen är det dags för jobb..15-21.30.

Jag har precis lagt en trött Ofelia, så jag ska passa på att laga min lunch!
Jag ska steka lite kyckling, ställa in rödbetor & tomater i ugn, hacka grönt & så har jag tzatziki till, mumma!!

julpysslat

Åh vi åt så gott idag, fläskfilé, egengjord klyftpotatis, ugnstekta tomater, sallad & tzatziki *mums*! Man måste ju få lyxa till det lite i vardagan med, hihi.

Nu ikväll har jag setat med julklappspyssel, tar verkligen tid (kan inte avslöja vad det blir ännu) men nu orkade jag inget mer, fortsätter imorgon. Mycket kvar att fixa..ujuj!

Nu: sängen!

Godnatt vänner, sov så gott!

julen närmar sig...

Inatt krånglade Ofelia massor, vilket resluterade i att vi inte steg upp ur sängen förrän 10.20 imorse. Jag tror det är tänderna, hon krånglar alltid när det är bissingar på G. Och jag har sett att hennes tionde tand är på väg ut, så det är nog den som gör nätterna jobbiga just för tillfället.

Idag är vi bara hemma, fixar & donar inför julen & latar oss också (är som sagt trött idag) haha. Men det är mycket som ska göras.  

¤ slå in julklappar
¤ köpa/göra de sista julklapparna
¤ köpa pulka
¤ jobba ons kväll & tors dag
¤ städa


Nu ska jag fortsätta pyssla....kanske se en film också hihi!


Dansbandskampen

Igår tog vi oss en lång mysig förmiddag hemma, sen vart det full fart, vi tog en sväng till eskilstuna för att köpa lite julklappar, efter det åkte vill mariefred för att lämna av Ofelia hos sin farmor & farfar, där hon skulle sova. Gick jättebra att lämna henne, hon var så glad så. Sen direkt hem för att göra iordning oss inför dansbandskampen. Jag & Jimmy är verkligen tidsoptimister, vi tror vi kan hinna en massa saker på lite tid, så jag hade drygt en halv timma på mig att fixa iordning mig, inte kul. Jag & Jimmy måste planera bättre =)! Sen åkte vi hem till min syster & sambo för att "förfesta", sen drog vi ut på dansbandskampen, jag hade superkul!! Måste jag göra om.



Min fördrink hemma medan jag gjorde iordning mig, doolyes med mjölk *mums*!



Idag har vi bara tagit det lugnt.
Nu ska vi laga mat & sen kika på wallander film!!

Busfrö!

Våran gran är mycket roligt tycker Ofelia =), hon är ett riktigt busfrö! Hon har redan lyckats ha sönder en kula, sen drar hon även i de andra kulorna så hela granen förflyttar sig, haha! Tur att det är en plastgran!


Busunge!!!

lördag?

Nej det är ju inte lördag, men för mig & Jimmy känns det som lördag. Då han är ledig fredagar just nu. Men skönt att vi får en extra dag ihop hela familjen, hihi!

Jag har varit iväg på stan, handlade ett par tights & örhängen för mitt presentkort jag hade på Vero moda (lägger in bild imorrn) & sen även mat & lite julklappar. Jimmy & Ofelia var hemma då Ofelia har haft lite feber idag med.

Nu på kvällen har jag pyntat granen.



Vad tycks? Inte så bra, men den får duga i år! Vi kör ju då plastgran.


Jag & älsklingen har även hunnit med att  film mysa! Vi kikade på wallander Cellisten.
Jag gillar ju svenska filmer, så den var heeeelt okej.


Så här ser det ut när vi har filmmys, hihi!



Tänkte försöka hoppa i säng snart, så jag säger natti natti redan nu!
Hoppas på att kunna blogga lite mer imorgon!
kram på er.


The Proposal!

Jag har precis tittat på filmen "The proposal"! Det var en film i min smak...jag är ju helt såld på romantiska tjejfilmer hihi!! Man kan drömma sig bort för en stund!




Nu väntar sängen!!
Natti natti mina vänner!


jag blir galen!!!!!!!!!!

Nu har Ofelia feber igen, 38.6 visade tempen på! Jag blir verkligen galen, nu har hon (& jag) varit sjuka till & från i säkert en månad, det här är inte kul längre!! Jag hoppas på att det är tänderna eller något annat som går över fort, vill inte vara hemma mer!

Stora älsklingen är borta på julbord med jobbet så ikväll är det bara jag & lillsnuttan. Hon ska lägga sig strax innan åtta, sen ska jag ha lite egentid, bl.a annat kika på bonde söker fru & paradise hotel.
Och passa på & blogga lite mera också ;)!


ses senare!!

blogg makeover

Jag funderar på att ändra bloggen lite. Utsidan (headern, färgerna, texten m.m) & kanske lite på insidan (skrivandet/innehållet).

Lite snyggare, kaxigare, coolare, roligare, lite mer mode & kanske lite mer framgångsrik ;).

Jag ska börja imorgon med att skriva ner nya ideér & sen börja spåna (kommer dock att ta sin lilla tid).

Jag kan ju som sagt ingenting om datorer....kanske det går att läsa sig till det, kan ju hoppas! Men med min blondin hjärna får jag väl be om ett mirakel ;)!

Nu (ett måste): sängen!!

Hej hopp!

fastnat

Ja nu har jag fastnat vid datorn & tven igen, jag hade tänkt att jag skulle ha sovit för länge sen...men här är jag. Känner mig inte ens trött, så då känns det så jobbigt att hoppa i säng & veta att jag kommer stirra i det tomma intet. Suck!

Måste & ändra sovtiderna...i alla fall när vi går in i januari!


läskig dröm

Hade en sådan sjuk läskig dröm inatt, eller dröm vet jag inte om man kallar det heller.

Jag vaknar av att Ofelia är ledsen, så jag hoppar upp ur sängen  lyser lite med mobilen för att titta till henne...men så är hon inte där, jag börjar dra i täcket, river ut hennes kudde, gosedjur & ropar på Jimmy helt crazy att Ofelia är borta, ropar det om & om igen och jag får panik...Jimmy vaknar till & skriker tillbaka " vad fan håller du på med?" Jag säger igen med förtvivlan, (får ju för mig att hon är kidnappad & allt) " Ofelia är borta, var är hon, hon är inte här"...Och jimmy svarar att "Hon är ju för fan här i sängen"....och där var hon, i vår säng...shit jag har aldrig varit så rädd!

Jag har alltså tagit upp henne & satt henne i vår säng & sen vaknat & börjat letat efter henne efter att jag inte hittat henne i sin säng....helt sjukt läskigt! Jag vet fan vad som hände!


Någon som vart med om något liknande?

köpa pulka!

Jag & Ofelia har sovit lite halv taskigt inatt så idag är vi sega & trötta. Vi får båda vila lite senare idag tror jag, ska bli skönt.

Imorse hade jag ingen feber, hoppas den är borta. Knaprar halstabletter stup i kvarten & nässprayen åker fram ibland, men snart så är jag helt frisk hoppas jag. Och då ska jag & Ofelia ut & shoppa en pulka för att sedan leka ute i snön hihi, längtar! Jag är inte så förtjust i snö eller kyla egentligen men för Ofelias skull ser jag framemot att gå ut i vintervädret!

Idag blir det tv tittande igen & lek med Ofelia såklart!

Strypa karln?

Ligger i sängen & försöker att sova men det går inte så bra. Är trött men Tankarna maler på & så har jag en snarkande & smaskandes man brevid mig, suck. Det gör ju inte saken bättre. Så nu jag har raderat gamla meddelanden, spelat spel, kikat runt i mobilen bland annat. Hm ja jag får väl försöka räkna får då.....1 får, 2 får, 3 får.....

krympt magsäck?

Jag lever! Jag har bara inte orkat blogga under dagen & jag har inte haft så mycket att skriva om ändå, har som igår spenderat mesta tiden i soffan & lekt med Ofelia, bakade en snabb smulpaj i och för sig.

Febern har i alla fall gått ner, skönt. Dock gör halsen ont & näsan är täppt, men på bättringsvägen är jag nog allt.

Har magsäcken krympt? Man kan ju hoppas. Jag har inte ätit så mycket under dessa två dagar, för det säger stopp i magen efter ett tag & så blir jag illamående. Kanske är det för att jag är sjuk, men man kan ju hoppas att det håller i sig lite, då jag i vanliga fall kan stoppa i mig minst en stor portion mat, 3 lussebullar, 2 glassbåtar, läsk, pepparkakor,daim (hembakat) & ibland även lite popcorn på en & samma kväll...haha helt crazy! Nu åt jag inte ens upp min lilla portion med äppelpaj.

Är sugen på att ändra utseendet på bloggen lite...hm, kanske ska försöka mig på det, får se! Jag är ju dock inte helt hemma på sånt, tyvär!

sjuk

Så drabbades även jag av feber, ont i kroppen, halsont förkylning...bläk!
Hatar att vara sjuk.

Har varit världens tråkigaste mamma idag, bara legat i soffan (gått ner till köket när Ofelia skulle äta förstås). Men min lilla flicka har varit så snäll & så duktig mot sin mamma, hon har lekt på jättebra själv & jag har försökt hjälpa till så gott det går.

Jimmy är & handlar, det blir en mycket sen middag. Men jag hade verkligen ingen ork till att stå vid spisen idag.
Hoppas på att må bättre imorgon.

Pay it forward

Sitter & kikar på filmen "pay it forward" (skicka vidare) på kanal5...den är bra, en av mina absoluta favoritfilmer!
I love it!

Den filmen får en att tänka till riktigt ordentligt, i alla fall gör jag det.
Hjälpa andra, leva livet med mera.



Se den om ni inte sett den ännu!


Jag ska lägga mig direkt efteråt så jag säger godnatt redan nu!
Sov så gott kära du!


Söndag

 

Jag står just nu & lagar mat nere i köket, samt går & dricker lite glögg, härliga söndag! Snart ska jag förflytta mig till soffan & titta på "one tree hill", det är ju SÅ bra, någon mer än jag som är fast i det?

lucia

Idag är det lucia. Ofelia är tärna idag =), hon får vara lucia om hon vill men hon gillar inte riktigt att ha kronan på sig hihi. Hennes linne var alldeles för långt så imorse sydde jag upp det lite, sen gjorde jag & Ofelia frukost för att överraska älsklingen som fick sovmorgon idag. När vi vara klara lussade vi för våran älskling(eller Ofelia gjorde), mysigt!! Gick väl dock sådär..men det är väl tanken som räknas ;)!

Idag ska vi ta hand om min lillasyster för mamma & pappa Robert ska åka iväg & handla julklappar, så hon kommer snart hit. Får se vad vi ska hitta på...baka lite kanske!



Vår finaste lilla tärna!


kommit ur garderoben!

Nu har äntligen förkylningen brytit ut, så nu hoppas jag att vi slipper att vara sjuka på ett tag när denna förkylning är över! 


en snabbis på Ikea.

En fullspäckad lördag!

Vi hann förbi Ikea på vägen hem så nu har vi handlat en massa ljus, fotoramar & annat, superbra!

Har donat & pysslat hemma under eftermiddagen, har mycket mer att fixa med, men jag tar det pö om pö.

Efter att ofelia ätit middag åkte vi till min mamma & co för att hälsa på en snabbis, men vi vart kvar på mat (som vanligt) hihi. Lax, pressad potatis, sparris & örtsås, mumma!

Nu ska jag sussa efter att ha tittat på Paradise hotel XL.

Sov så gott allihopa =)!

Hotell frukost

Nu har vi precis ätit en god frukost, så mumsigt. Vi ska snart röra oss hemåt, hade gärna stannat en natt till :-D, men vi längtar ju så mycket efter våra lilla prinsessa. Hon har sovit hos sin farmor & farfar som har gått jättebra. Vi ses där hemma igen. Ha en bra dag! Kramar

På plats

Nu sitter vi i globen, det här är så mäktigt, jag kommer garanterat åka nästa år med på idol finalen (om det nu blir ett år till). Nu har vi precis gjort vågen & klapptest, vi testar pulsen, grymt. Och calle och erik är så BRA båda två! Nu börjar det snart igen. Weehoo!! Vi kommer nog gå vidare & ta en cider efteråt. Ha en toppen kväll allihopa. Kramar från mig

Framme

Nu är vi framme & är på hotelrummet som är jätte mysigt. Nu ska jag skynda mig att göra mig iordning.

IDOL!

Yes idag är det D-dagen för Idol finalen =)!vi tänkte blåsa av det hela, men eftersom Ofelia bara är lite krasslig (än så länge iaf) så åker vi ändå, hennes farmor & farfar vill så gärna passa henne. Men om det skulle bli värre så åker vi hem på bums!!

Men det ska bli super kul att se finalen live som sagt & så ska vi njuta av lite egentid. Sova på hotell & mysa. Frukosten är ju to die for, hihi!

Nu ska jag leka med min fina fina dotter & så ska vi packa!

Ses i sthlm!

förkylnings förbannelse

Ja jag tror att jag & Ofelia drabbats av en förbannelse...
Jag har varit små förkyld i säkert en månad nu, det vill inte gå bort men inte heller bryta ut helt, irriterande as hell. Ofelia har haft feber & varit förkyld om vartannat, nu har hon varit frisk i två veckor, men inatt vakna hon & var täppt i näsan...imorse hade hon lite feber & förkyld, så himla typiskt. Jag känner mig också lite mer förkyld idag, så jag hoppas det kan bryta ut nu & sen försvinna...vi vill vara FRISKA nu & jag vill kunna börja träna, vill inte behöva sitta hemma resten av vår ledighet, suck!

Hoppas detta går över fort & att det inte heller blir värre för Ofelia.

nattuggla?

Börjar jag bli en nattuggla?! Illa!

Jag har fastnat framför tven, CSI new york på kanal5...mycket spännande.

Lovar att hoppa i säng direkt efter ;)


(lånad bild)


Godnatt mina vänner!


Myser

 

Sitter i soffan & myser & tittar på mammas pojkar.
Vi har precis ätit räkor & annat gott. Mums!


närgången pippi

Jag & Ofelia har haft en mycket bra dag. Först åkte vi som sagt till min syssling & hade det mysigt =)! Jag bjöd på min mumsiga kycklingsallad, dock utan ruccola för den jag hade hemma var halvrutten, men det gick bra utan ändå.



Det vart en hel del kycklingsallad över, blir gott imorgon till lunch!
(det ska ju då vara ruccola i, då blir den lite färggladare)!


Sen åkte vi hem en sväng, fick lov att ta en biltripp för att Ofelia skulle få sova en stund.
Så jag åkte hem & lämnade av barnmatsstolen, kycklingsalladen & Ofelias julklapp från hennes gudföräldrar (min syssling & hennes man).
Då kom det en väldigt närgången fågel, helt otrolig. Satt utanför dörren (den var öppen) under hela tiden jag var hemma =)!



söt va =)!


Vi har spenderat hela eftermiddagen på öppnaförskolan, det var många små tomtenissar, pepparkaksgubbar/gummor m.m där, alla var så söta! Vi lekte, gjorde handavtryck av Ofelias lilla hand (som vart sisådär men huvudsaken man ser att det är en hand) & drack glögg, mys!


Igår när jag kom hem, kom jag ju på att jag stoppat in våra pepparkakor som vi bakade för ett tag sen i frysen. Jag måste ha varit hel knäpp, inte brukar man väl ha dem i frysen? I alla fall, tog ut dem igår, & idag när jag kom hem skulle jag smaka, då är de alldeles mjuka, så trist, typiskt mig. Så nu måste jag ju baka nya, får se om vi kanske kan hinna det på söndag!



Våra mjuka pepparkakor som får lov att slängas.



Nu kommer snart älsklingen hem, & vi börjar vår helg, så skönt!
Ikväll ska vi mysa framför tv med räkor, avokado & färskt bröd m.m, gott!


luciafirande

Har sovit okej inatt i alla fall, men kom i säng försent så jag är väldigt trött, Men jag blir nog snart pigg.

Idag ska jag & Ofelia åka & träffa min fina syssling M, jag ska ordna lite lunch till oss innan & ta med. Får bli min goda kycklingsallad *mums*.
Efter det ska vi på luciafirande på öppnaförskolan, det blir mysigt! C & lilla A kommer också dit.

Nu: frulle

hemtelefon

Jag & jimmy funderar på att ta bort vår hemtelefon. Men jag är lite kluven, den är ju på nåt sätt skön att ha hemma, man vet att man alltid kan nå ut till folk. Men & andra sidan ringer vi nästan aldrig från den utan vi använder våra mobiler, samt att det är mest bara mamma, jimmys mamma, min farmor & telefonförsäljare som ringer till oss.

Har ni hemtelefon?
Någon som inte har en hemtelefon, hur upplever ni det?
Tips & råd önskas =)!


(lånad bild)


bli med data?!

Jag sitter & klickar runt lite bland olika sidor om datorer, är fortfarande riktigt sugen på att köpa mig en (mini)bärbar data & ev. då med mobilt bredband..skulle vara riktigt nice att kunna sitta & kika på internet under mina kommande dagliga tåg åkturer som börjar i slutet på jan och kunna sitta i soffan & kika internet, men får se.
Jag gillar inte riktigt att behöva ha avbetalning på en dator under ett helt år, men jag vet inte om jag är så rik att jag kan köpa en heller då det är annat jag vill köpa med, som kläder, tatuering & hudvårdsprylar m.m. Kanske att jag försöker hitta en beg...hm. Ska fundera ett tag till på hur jag ska göra. köpa eller inte köpa är frågan?!

Snart ska jag kika på Paradise hotel på tv6.

dagens middag

Idag blir det fusk, jag är totalt hopplös!! Men jag är så sugen på fläskfilé & potatisgratäng, så det får det bli!
Kör på imorgon igen, kan ju inte vara nyttig varje dag ;)! Huvudsaken vågen inte visar upp.
Jag tar det lite sakta här under julen, tills julafton ska jag försöka vara strängare men sen kör jag lite slappt & sen efter nyår blir det full fart igen! Tänker inte se ut som en degklump när jag ska börja utbildningen =).

Vi väntar som vanligt på älsklingen, bara en dag kvar denna vecka, sen är det helg för oss *weee*!

Tidig julklapp!

Så där nu känner jag mig lite "snyggare" igen, utväxten & de slitna topparna är borta!
Jag fick en julkapp i förväg idag av min snälla gudmor som är min frisör.
Dessa produkter som jag har helt slut på, så det är toppen:



1. Lanza Hair Repair protein plus shampoo
2. Lanza Hair Repair leave-in protector
3. Lanza Healing strength Silk Serum (gör håret glansigare, oftast använder man det i topparna endast.)
4. Lanza Powder up texturizer (ett puder man pudrar i håret som ger volym, det är toppen)!


Så nu kan mitt hår behandlas väl igen, hihi!!!





sömnproblem?

När jag la mig igår så kunde jag inte alls koppla av & somma, varit så i flera nätter nu. Grubblandet tar över, jätte irreterande. Och så stör jag mig på alla ljud, Jimmy som snarkar & smaskar är ju dock värst!
Så jag låg & spelade snowboard spel på mobilen...helt galet! Somnade säkert runt två...hjäsp! Hoppas på att jag kan somna tidigt ikväll då....hoppas hoppas!

Vi ska åka in till stan om en timma, jag ska klippa mig *wee*. Det blir bara topparna den här gången & så ska jag färga utväxt, skönt att bli fin till jul =)! Mamma ska passa Ofelia under tiden, så det är toppen!

Nu: frulle



(lånad bild)


9 st

Sitter i soffan & kikar på tv, just nu desperata husfruarna, mycket spännande!

Ofelia somnade strax innan åtta, hon har knappt sovit något på hela dagen så hon var verkligen trött, hon somna på bums.
Såg idag att hon fått en kindtand, hihi...så nu har hon (som jag sett) 9 st tänder, min lilla flicka!


Öppna förskolan

Nu har vi kommit hem, Ofelia har ätit lite chili con carne som hon även tyckte om idag hihi. Vi har "förkväll" på i bakgrunden, samtidigt som vi leker lite...eller ja just nu leker Ofelia själv med sina leksaker & pratar för fulla muggar, låter så gulligt =).

Vi var på öppnaförskolan & lekte från 11.00 - 14.00, Ofelia lekte för fullt, med paus för lite lunch förstås. Det är så skönt att gå dit, barnen kan verkligen leka av sig & ha det roligt. Sångstund hade vi också, riktigt mysigt.  

Sen åkte vi vidare till mamma. Jag tog en promenad med Ofelia då hon var super trött, vart ingen promenad på förmiddagen så det var bra att jag tog tag i det på eftermiddagen, heja mig!
Busade lite hemma hos mamma & pappa en stund innan vi åkte hem till oss.
Idag sa hon Hejdå när vi skulle gå, pratet börjar ta sig =)!

Nu ska jag leka lite tillsammans med hjärtat mitt!

usel natt

Fy vad jag har sovit dåligt. För det första la mig alldeles försent & när jag väl la mig så kunde jag inte somna, grubblandet tog över. Sen när jag väl somnat så började Ofelia krångla & skulle sova mellan oss, hon böka runt & hade sig....så imorse när jag vakna så var huvudet helt tungt + att jag har lite ont i halsen & förkylning fortf, blir galen....men börjar bli bättre nu.

Bäst & sysselsätta mig under dagen...vi ska iaf ta & åka till öppnaförskolan nu på förmiddagen så det är väl bäst att hoppa in i duschen!

nattuggla

Jag har fastnat framför datan, jag som skulle lägga mig för länge sen. Typiskt mig!
Men det finns ju så mycket att kika på nu när jag har datan alldeles för mig själv hihi!

Men nu måste jag ta & hoppa i säng.
Ska sätta kl på 8.30 imorgon. Hjäsp!


Godnatt allihopa!
P & K

Nelly.com

Cord Sweetheart Dress SEK 395, Rare Fashion - NELLY.COMMilitary Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Selina dress SEK 599, Motel - NELLY.COM Selina Printed Dress SEK 549, Motel - NELLY.COM

Eylet Hoop Leggings SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM Abigail Top SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM

Var inne & kikade på Nelly.com & hittade bland annat dessa plagg.
Jag ska nog klicka hem något/några av dessa!
Vad tycker ni?

ordning & reda

Jag har bestämt att jag ska inhandla fler pärmar, för nu ska det bli ordning & reda bland papper & tidningar m.m som ligger och dammar. Sen ska jag även ordna plastfickor/flikar där jag ska spara urklipp från tidningar som make up, frisyrer, inredning, hälsa o.s.v.
Jag har även köpt ett kolleigeblock där jag ska börja skriva om vårt framtida hus, haha jag vet jag är bra knäpp...men ni som känner mig vet att jag planerar långt i förväg & vill ha allt nedskrivet! Jag tror jag har en ca 4-5 böcker/kolleigeblock nu med olika teman, & som jag då skriver i. T.ex hälsa, göra-listor, blandat (inbjudningar, kom ihåg m.m)....jag planerings människa? jo visst ;)!


Nu har min älskling gått & lagt sig, jag ska snart göra honom sällskap tänkte jag. Jag & Ofelia ska upp rätt skapligt imorgon då vi ska träffa C & A på öppnaförskolan imorgon runt halv elva-elva. Efteråt ska jag förhoppningsvis träffa min underbara syssling M, hoppas även på att hon ska kunna plocka mina ögonbryn då de ser ut som buskar, men får se hur mycket hon orkar med sin mage (hon väntar barn)!

Ska försöka ta tag i träningen imorgon också, jag ska iaf ta en lång promenad. Kanske att jag ställer bilen hos mamma imorgonbitti & går till öppnaförskolan...det är en bra idé, toppen!


frukt i mängder!

Vi hann med att träffa mormor & morfar en liten sväng innan de skulle åka hem. Är alltid så kul att träffa dem, det blir ju inte så ofta så då hinner man sakna länge.

Vi stannade kvar hos mamma en stund & myste.
Sen vidare till Ica & nu har jag bunkrat upp med nyttig frukt så jag inte faller för frestelserna.


(apelsiner, kiwi, äpplen, melon & ananas!)

Jag har även hunnit laga storkok på chili con carne, Ofelia tyckte det var riktigt mumsigt.
Och dammsugaren har oxå varit framme en sväng då Ofelia smulade väldigt mycket med sina majskrokar & dessutom hade ner alla grusiga skor på hallgolvet, busfrö =)!

Nu inväntar vi älsklingen igen som kommer hem från jobbet runt sju, sen nattning av dotter & så ska vi äta lite middag jag & äsklingen.

Ikväll är det tv kväll för min del då det visas:
20.00 90210
21.00 grannfejden
22.00 paradise hotel


Namnsdag!

Jag har tydligen namnsdag idag =)! Fick ett gulligt sms av min älskling imorse...



Han är allt lite romantisk ändå, hihi!


Days of our lives

Jag har fastnat! Även hur arg jag blir på "Days of our lives" (våra bästa år), att det är så otroligt segt så går det inte att sluta titta...de manipulerar en, haha! Just nu är det iofs ganska spännande, men det tar ju många avsnitt innan det händer något..jaja jag kommer säkerligen sitta bänkad imorgon 10.30 ändå!


(lånad bild)


Imorse vaknade jag & Ofelia av mamma som ringde kvart över nio, men lika bra var det. Vi ska försöka att ändra våra sovrutiner lite tror jag, tänkte försöka komma upp runt 8-9 iaf & inte mellan 9-10. Snart börjar ju allvaret så då är det tidiga mornar som gäller...men under julen ska vi allt njuta med allt vad det innebär, bäst & passa på.

Nu ska vi snart göra oss iordning för att åka in till stan. Min mormor & morfar är i stan, dock på lite tråkiga "ärenden" men vi tänkte passa på att träffa dem ändå, då vi inte träffas särskilt ofta.

Ha en bra dag min kära vänner!


egen tid!



I eftermiddags åkte jag iväg & hade lite egen tid. Åkte till Ica & handlade, låter kanske inte så kul. Men för mig är det lyx att få åka & handla själv, hihi.

Ikväll har vi ätit en av mina favoriträtter, kyckling med ugsnbakade potatisar & rödbetor & fetaoströra *mums*!
Nu sitter jag i soffan & myser med lite gott.

Lady Gaga hos Ellen




sköna söndag

Idag sov vi ut alla tre, skönt var det. Ofelia vägrade att somna hemma hos T & C igår så hon var vaken alldeles för länge, förmodligen därför hon är extra trött & gnällig idag, men sånt får man ta ibland!

Idag har jag iaf städat huset, det var på tiden. Har inte haft någon ork eller lust i veckan, men nu så är det klart för denna gång. Jimmy har städat bilar..så vi har varit duktiga båda två ;)!

Blir nog inte så mycket mer idag, är lite seg. Shopping i etuna får bli en annan dag. Jag (vi) ska iaf åka in till stan & handla & kanske hyra någon film, det var länge sen, skulle vara mysigt. Någon som har något bra filmtips?


hemma!

Nu är vi hemma igen efter en super trevlig kväll!!
De bjöd på tacos & efterrätt (päron & after eight) *mums*!

Tänkte hoppa i säng på en gång, är så trött!

Godnatt mina kära vänner!

kalas!

Snart ska vi iväg på kalas hos C & T. T fyller nämligen år imorgon så vi vart bjudna på lite middag, samt några fler. Mycket trevligt ska det bli!

Ska börja göra mig iordning!

blåsa ut rubbet!

Nu har vi kommit hem från trippen till stan. Hittade mycket snyggt på bernhardssons möbler, köksbors,stolar & soffor m.m. Hittade några som vi blev sugna på, vi ska nog iaf ta & sälja fåtöljerna vi har hemma, samt soffan & vardagsrymsbord.

Jag skulle dock vilja blåsa ut allt, sälja/slänga nästan rubbet i huset...& köpa:
¤ köksbord + stolar
¤ soffa
¤ fåtöljer
¤ soffbord
¤ säng + nattuksbord
¤ data/kontorsbord
¤ vitrinskåp
¤ platt tv
¤ tvbänk
m.m

En massa små prylar vill jag ha oxå (haha jag vet jag e knäpp), som ljusstakar, mattor m.m.

Men man kan ju inte få allt på en gång så det är bara & börja att spara!!!

Så jävla bra!


Lördag morgon

Har sovit ganska bra faktiskt =), Ofelia vaknade kl sex & ville ha välling, men sen somna vi om till kvart över nio, så skönt.

Ska snart ta & väcka älsklingen min, hade tänkt att vi skulle städa tillsammans på morgonen då går det mycket fortare men får se vad som hinns med, jag vill hinna åka till bernardssons möbler idag & kika lite, inte varit där på år & dar & så måste vi handla lite. Och så ska jag ev, träffa min underbaraste mia igen, weee! Annars blir det städning imorgon & även ev. en etuna tripp till Tuna park, jag vill ha SKOR =)!


etuna tripp

Vi hade tänkt att åka till Tuna park (eskilstuna) för att shoppa men det vart lite ändrade planer, mkt trevligare sådana förstås! Vi spontan hörde av oss till min underbara vän Malin som bor i Etuna, vi har sagt länge att vi ska ses men inte fått till nå bra datum som passat alla...men vi chansade & det gick toppen. Vi åkte dit & fika & det var så roooligt att få träffa malin & hennes lilla M...så liten & go flicka. M tyckte Ofelia var väldigt rolig, hon skratta sådant när hon satt i sin gåstol & kikade på Ofelia. Och Ofelia älskade deras katter, hon tycker djur är så fascinerande. Så mysigt! Och malin, nu ska det inte ta ett år innan vi ses igen ;)!!

Vi vart kvar där ett tag så det hanns inte med någon shopping, men det gör absolut ingenting. Vi ska åka dit en annan dag hihi. Vi drog en donken till fredagsmiddag.



Väl hemma bänkade vi oss framför idol, fy fasen vad spännande det var. Fick ont i magen så nervös var jag.
Killarna gick vidare, Calle & Erik, yeaj!!!
Ska bli grymt kul att få se finalen live nästa fre.

Och nu har vi tittat på filmen "flickan som lekte med elden". Såå bra! Rekomenderar den starkt. (Först ettan förstås (män som hatar kvinnor).



Och nu kära vänner, ska jag hoppa i säng! Hoppas på att få en härlig nattsömn!
Natti natti

Semifinal

Ikväll är det semifinal i Idol, Yeah!!!
Det kommer jag inte missa!
Jag tycker Erik & Calle ska gå vidare till finalen. Tove är super duktig hon med & om hon skulle gå vidare blir jag inte sur, men C & E är mina favoriter.

Vilka tycker ni ska gå till finalen nästa vecka? (där för övrigt jag kommer befinna mig hihi)


(lånad bild)


work work

Är hemkommen från jobbet, jobbade 7-14 idag med Åsa. Vi hade mycket roligt =), roliga boenden & skumma korvar (maten alltså) haha! Kommer att sakna det stället faktiskt, men jag kommer ju hoppa in extra när det behövs & när jag kan, roligt roligt!

Nu ska vi dra till tuna park (eskilstuna) & shoppa lite kläder till gubben min (& mig hihi)!




Sovdags.

Jag ligger redan i sängen, tidigaste kvällen på mycket länge. Men det finns inget roligt på tv att kika på, datan är upptagen & så ska jag upp & jobba imorgon, så det är lika bra hoppa i säng nu. Ska bli jätte kul att jobba, sist var nog i aug så det är på tiden, hihi. Tjäna lite extra är alltid nice! Nu ska jag spela lite bilspel på mobilen & sen ska jag försöka sova. Natti Natti

pepparkaksbak!

Idag har vi träffat underbaraste mia, var jätte länge sen...som jag saknat! Vi åt lunch på Nancy´s, deras kycklingsallad med bulgur, it´s to die for!!

Sen for vi vidare till mammsen & där bakade vi pepparkakor, stora & små! Drack även lite glögg, väldigt mycket glödd drickande på sista tiden, men åh så gott. Kanske får bli en kopp ikväll med framför mammas pojkar på tv, det får jag inte missa!



Ofelia bakar sin första pepparkaka...=)!

paradise hotel

Har precis kollat på kvällens avsnitt av paradise hotel på tv6 play, då det går samtidigt som Grey´s så får jag se det efteråt.

Är det fler än jag som faktiskt tycker det är kul?
Om, vilka är era favoriter?


 


(lånad bild)


Nu är det dags för sängen! Natti natti


Dansbandskampen

Nu har vi bokat dansbiljetter till dansbandskampen den 19 dec, till finalen. Vi ska gå med syrran & hennes karl...ska bli superskoj =)!


kväller.

Nu har vi kommit hem från lekdagen med C & A, vi lekte & sen tog vi lite mellis, frukt till barnen medan vi vuxna drack glögg & åt pepparkakor, mums!

Efteråt tog vi en tripp till willys, då välling & lite annat fattades.
Ofelia har redan ätit & vi ska strax göra iordning för natten, hon brukar vilja gå i pyamas en stund innan läggdags hihi.

Snart kommer älsklingen hem också & då ska vi äta kycklingkebab!

Just nu spelar Ofelia lite piano, klingar så fint ;)! Sötnosen...

trötta

Idag är vi trötta, jag & Ofelia. Vi sov till kvart över nio men ändå somnade Ofelia i min famn nu på fm & sov en halvtimma. Vet inte vad det är..vi har varit trötta väldigt länge nu, hoppas det vänder. Jag vill ha energi så vi kan vara glada & hitta på massa saker!
Jag vaknade med halsont & lite mer förkyld, men mår bättre nu iaf.

Vi ska ta & äta lite lunch snart & sen bege oss hem till C & A för att leka en stund.

fullspäckad tisdag!

Dagen har gått i full fart. Jag fick sovmorgon till halv tio av min lilla tjej, underbart. Dock blir förmiddagen så kort då man går upp "sent", men skönt var det. Vi tog det lugnt på förmiddagen för att sen efter lunch bege oss till Öppnaförskolan. Dit kom även C & A, så barnen fick leka av sig lite.

Sen fullt fart mot Nuevo, som hade 50 % på allt i hela butiken då den upphör, jag hittade dock bara en tröjklänning för 100 kr, var inte så mycket kvar.
Handlade på Ica, & sen åkte vi äntligen hem =)!

Ofelia har nu druckit sin kvällsvälling & nu väntar vi på att Älsklingen ska komma hem efter jobbet, sen ska Ofelia nattas & jag & jimmy ska äta lite sen middag.

Kl åtta väntar ugly betty också, yeaj.


RSS 2.0