fredag!

Jag känner mig utvilad, så skönt! Ofelia vakna inte förrän kvart i sju för morgonvällingen & sen somna vi även om till åttå, gött!

Idag ska vi ta det lugnt, tvätta lite & städa toaletten, alltid lika kul =P! Ikväll ska vi kanske på middag hos några vänner, det ser vi framemot!!

Imorgon drar vi på kryssning med vänner, ska bli sååå kul!! Ofelia ska sova hos  sin mormor & morfar Robert, det kommer hon tycka är jätte mysigt & de med förstås (om inte mer) *hihi*!

dags att hänga tvätt!

shoppingsugen till tusen!

Jag är så shoppingsugen nu, vill ha så mycket nytt. Både till mig själv, Ofelia & hemmet.
Men jag får handla lite pö om pö =)!

bl.a:
¤ kläder
¤ smink
¤ överkast till sovrummet + prydnads kuddar
¤ vaser/krukor & blommor till köket & sovrummet
¤ tränings prylar & träningskläder
¤ dekoration (ljus & dylikt)
¤ köksprylar (serveringsskålar, fat, m.m)
¤ gardiner till köket
¤ golvlampa till vardagsrummet
¤ babyliss icurl
¤ dataskrivbord
¤ bärbardata
¤ kläder & skor till Ofelia
m.m

listan kan göras ännu längre haha =)....men som sagt jag får köpa lite då & då, när plånboken tillåter det.

Dessa skor tänker jag dock klicka hem eller åka till skopunkten & köpa =)!

      


I´m back!!

Sådär nu är jag på G igen, varit lite off. Inte orkat blogga eller gjort så mycket överhuvudtaget förutom att umgås med nära & kära. Men nu ska jag ta tag i bloggandet igen=)!

Lite av vad som hänt i mitt(vårt) liv sen sist:
¤ Vi har har haft kalas med fgruppen som vart riktigt lyckat =), fikade, bytte presenter & lekte!
¤Tagit foto på öppnaförskolan, sådana där foton man tog i skolan när man var liten. Ofelia fick sitta på en fårskinnspäls, och kortet vart jättebra. Längtar tills de dimper ner i brevlådan.
¤ Mina foton jag beställt från nätet har också kommit så nu ska jag börja med scrapbooking, väntar dock på llite scrapbooking prylar jag skickat efter. Och så beställde jag även en förstoring på ett jättefint kort, hoppas på att det kommer snart också.
¤ middag hos vänner
¤ Och som vanligt massa mys & lek!

världens sämsta dag!

fy sjutton idag mår jag riktigt PISS!
Orkar inte skriva så mkt....hoppas jag kommer finna en ilska och verkligen ta tag i allt än och bara fall i koma och sova bort allt....väntar med resultat!


Hålla mig sysselsatt!

Yes nu måste jag hålla mig sysselsatt på dagarna/kvällarna för att inte falla i onyttigheter & så ska jag försöka små handla så lite som möjligt då det lätt slinker ner läsk & annat onyttigt, utan storhandla när jag är mätt (kan ju iaf försöka ;).)

mina projekt:
¤ scrapbooking, göra iordning album på Ofelia
¤ sy en klänning (ska iaf försöka)
¤ komma igång med regelbunden träning
¤ fixa iordning i skåp, garderober m.m där vi har kastat in saker bara, rensa upp.
¤ Göra iordning pärmar med alla papper som ligger i oreda just nu
¤ Baka masor til julmyset
¤ rensa bland grejer som ev, kan läggas ut på nätet för försäljning

Detta är ju iaf lite jag kan sysselsätta mig med när Ofelia inte kräver/vill ha min uppmärksamhet med lek och mys  =)!

mysfredag!

Yes här är det som vanligt mys på fredagar, och speciellt mysigt nu när idol går på tv, riktigt underhållande! Jag älskar musiktävlingar!
Det är verkligen många som är bra i idol, kan inte riktigt bestämma mig vilka som är favoriterna, men idag tyckte jag iaf Erik, Erika, Rabih var bäst, men jag diggar även mariette, Tove, Reza, Eddie....tyvär tror jag det blir Calle eller Nicklas som åker.
Och när de alla gjorde låten "heal the world" rös jag, så fiiiiiint, älskar verkligen den låten!!

Om jag kunde sjunga så skulle jag lätt ha sökt till idol, verkar ju vara en helt otrolig resa!!
Jag vill oxå göra nåt stort i mitt liv...haha vilka drömmar man kan ha =)! Fast jag har ju redan fått den största gåvan man kan få, ett barn och det är helt fantastiskt och snart ska jag även plugga till det jag drömt om så länge, fy fan vad det ska bli kul!!!!

snart får vi se vem som åker ut.....

torsdag!

Idag är vi bara hemma, jag har städat hela huset (dammat, dammsugit, skurat golv och toaletten), så skönt att ha det gjort inför helgen =)! Så nu ska jag och lilla hjärtat snart äta lite mellanmål!

Ikväll kommer kanske Jimmys syster över och hälsar på, trevligt!
Jag ska även ta en promenix, annars blir det en lugn kväll som vanligt.

Igår skrev vi över ägarbytet på Betty, var super jobbigt och ångestladdat men vi vet ju att hon verkligen har det superbra där, hon får all uppmärksamhet som hon förtjänar vår lilla håriga älskling! Hon vart så glad att se oss så det vart många pussar =)! Men sen la hon sig faktiskt i hennes nya ägares knä, så det kändes otrolig skönt. Hon ville dock följa med oss hem, så det kändes jätte tufft att ännu en gång lämna kvar henne där...men som sagt hon får det jättebra där. Vi ska hälsa på henne om några månader, längtar dit!

Nu dags för lite mellis!


bärbar data!

Är lite sugen på att köpa en bärbar data, skulle vara så skönt att ha en egen och att man kan ta med den lite överallt. Dock är jag inte direkt rik så jag funderar på en liten mindre variant nu och att om några köpa en bättre och lite större.

Denna är jag sugen på:

 
acer aspire one D250 10" vit

Processor: Intel Atom N270 1,6Ghz, Internminne: 1 GB, Hårddisk: 160 GB, Grafik: Intel GMA 950, Skärm: 10,1 1024x600, Lan 10/100, Wlan 802.11b/g, Webkamera,

Vad tycker ni?
Jag är ju inte helt säker men jag funderar så vi får se......

överraskning!

Idag har jag hängt på marknaden hela dagen som årligen återkommer här i strängnäs andra helgen i okt! I fm så gick jag en sväng med min kära vän Sara, sen strax efter lunch åkte jag och hämtade min lilla älskling...vi mötte sedan upp mamma & pappa samt min ingifta syster med fam från sthlm =)...sen fika med Sara igen på em! Jag kom hem med strumpor och kokosbollar!!

Och när jag kom hem hade min Älskling en överrasking till mig, nämligen att vi skulle boka biljetter till Idol finalen i globen 11 dec, så det har vi gjort nu *weeee*! Ska verkligen bli superskoj!!!! Tack snälla älskling!!!

Nu ska sötnosen sova så ska jag och älsklingen mysa framför tv!





Idol!

Har suttit och kikat på idol, riktigt bra!
Kan inte riktigt bestämma mig vilken som är min favorit, många bra...men Erik, Mariette och Erika är nog favoriterna idag iaf!
Vilka är era favoriter?


inte på topp!

Nä jag har inte alls varit på topp denna vecka, mkt som snurrar runt i huvudet och hur mycket jag än vill må bra, känna mig glad så går det inte fullt ut. Jag måste verkligen ändra mina vanor, men det är svårt, speciellt när hjärnan och kroppen inte orkar något alls.

Så denna vecka har vi tagit det lugnt, tvättat, städat, myst och varit på fgruppsträff på bvc....idag ska vi ta oss in till stan, gå en promenad och även fixa lite ärenden.
Ikväll blir det fredagsmys med fajitas, Idol och samantha!!!!!
Imorrn marknad, måste handla strumpor =P!

ett år idag!!!!

Min lilla älskling blir ett år idag =), shit va tiden har gått fort!! För att vara mer exakt så blir hon ett år halv fem ikväll. En helt fantastiskt dag som aldrig kommer att glömmas var när hon kom, när hon lades upp på mitt bröst, går inte att beskriva den lyckan!! Jag kommer ihåg att jag grät att hon äntligen var ute...går ju inte att ljuga att det gjorde nå fruktansvärt ont, och jag har inte glömt som alla andra säger man gör, nej jag minns den där smärtan ännu men den är absolut värd att ha när man får något så fint av det, min lilla lilla fina prinsessa!!!! 

Vi har satt in en födelsedags annons till henne i strängnästidningen idag *hihi*.


måndag!

Idag har vi segat på förmiddagen, lekt och busat hemma, så skönt! I eftermiddags drog vi in till stan och handlade lite, sen möte på bvc hos vår bm då vi är med i ett projekt, och då passade vi även på att ta vaccinsprutan som inte blev förra veckan för Ofelia var så förkyld, och hon var så duktig min lilla tös =)! Bara några tårar då andra sprutan gavs, den svider tydligen...men sen vart hon glad igen och gick runt och lekte med grejerna i rummet =)!
Min lilla älskling går för fullt nu, så himla mysigt hihi! Och imorrn blir hon 1 år, helt otroligt! Skriver mer imorrn och även om vad vi fick för fina grejer i helgen som var.
Nu ska jag slänga mig i soffan och ta det lugnt, är trött idag!

hurra hurra!

Hurra hurra till mig! Idag blir jag hela 25 år...shit tiden går fort, halvvägs till 50, haha =P!
Igår hade vi kalas/fest för mig och även lilla älsklingen och lillsyrran, och det vart lyckat =)! Hade jätte skoj, det enda tråkiga e ju att man inte riktigt hinner prata med alla så mkt som man vill men men så är det, man ska ju fixa så mkt under kvällensgång att tiden bara springer iväg!
Vi fick jättefina saker! (lite av det kommer i nästa inlägg e d tänkt)

nu väntas one three hill!


kalasdags!

Och så var dagen kommen, vårat kalas =)! Min mamma vaknade dock upp sjuk så hon kan inte vara med, jätte tråkigt ju, men vad gör man, man kan ju inte bestämma över sånt tyvärr. Vi ska försöka ha skojit ändå!
Men innan kl slår 16.00 har vi massor att fixa....
¤ dammsuga och städa toaletten'
¤ rensa upp lite på gården
¤ fixa med bilarna
¤ jag ska ev in till stan och köpa kläning till Ofelia (som mamma skulle ha gjort eg.)
¤ duka borden
¤ fixa undan grejer hemma
¤ göra klart tårtorna
¤ fixa "buffé" bordet
¤ putsa några fönster
¤ duscha och göra mig iordning
m.m....

dags att sätta igång =)!

hur röstar folk???

Har suttit bänkad framför idol hela kvällen och va e detta för resultat??!! Jon åkte ut, han e ju grymt bra, bättre än många som kom med...suck!!! Stackarn!
Och Camilla, visst hon har en bra röst men då hade fan jon förtjänat det bättre tycker jag, Nicklas plats med....fan då!
nä nu ska jag lägga mig och sura!!!


Kommer ju dock inte missa idol i höst ändå, men lite besviken måste man ju få va......


förberedelser!

Här har det varit fullt upp hela dagen!! Imorse vid tio åkte jag och Ofelia in till stan för att äta frulle med ritva och lillkillen =), sen gick vi runt på stan och gjorde ärenden! Sen hem och fixade hemma...och på em kom mamma o co över för att baka tårta och göra iordning med bord så att vi alla får sittplats så nu står det tre bord här i vårt hur, inte sig likt hehe =), men det ska bli så kul på kalaset imorrn!! Vi blir omkring 35-40 pers och vi ska servera smörgåstrårta och dryck och fika på det, göttt!!
Ikväll hann vi även med en tripp till karlssons och handlade en ny kaffebryggare och en present till vår lilla tjej som hon ska få på tis =)! och storhandling på willys....

Nu ska jag fortsätta fredagsmysa med min älskling =)! vår lilla älskling sover så gott....

RSS 2.0