Hon går som en......

Min sötnos kan GÅ =)! *hihihi*
Hon kan inte ta sig upp från golvet själv och börja gå, men om hon ställer sig mot nåt så går hon vidare därifrån sen....ser så himlans kul ut, en liten mini människa ute på vift =)! Och vi har självklart fångat lite på film och det ska sparas!!! Några smällar har hon fått tagit oxå men mest rumpen....men annars är hon jätte duktig min lilla tjej!!




pott träna!

Yes nu har vi köpt en potta till våran lilla sessa, en billig grön på willys, vi ska köpa finare sen såklart (helst rosa hihi) men passade på då det var "rea" =)! Inte för att vi direkt ska pott träna henne redan nu jättethårt, men vi ska börja vänja henne, sätta henne då och då i den så den inte är alltför skrämmande sen!

Dagarna går sjukt fort, snart helg IGEN! Men denna helg blir inte som alla andra utan vi ska ha kalas =)! ETT ÅRS KALAS, gaaaah....ett helt år sen mitt fina lilla hjärta kom till världen! eller ja den 6 okt, nästa tis!
Den mest fantastiska dagen ever!!
Så vi ska ha släkt och lite vänner här på födelsedagsfirande, vi har även slagit ihop det med min 25 års dag och min lillasyster som fyller 9...ska bli så kul!!!


söndagsmys!

Idag tog vi en spontan tripp till min mormor och morfar i Nora, hela familjen åkte (vi & mamma o co), supermysigt!!!!! Och de vart jätteglada *hihi*! Och efter det har vi bara degat i soffan och busat med Ofelia =), och när hon la sig åkte chips, godis o läsk fram *mumma*! Men ikväll när vi lägger oss åker allt i sopporna, allt onyttigt, för nu är det nog för både mig och jimmy, vi har båda gått upp i vikt och blivit "mulliga" så nu ska det veck!!! tredje gången gilt, eller hur ;)?! (dock ska vi ha kalas nästa lör så då kan d ju slinka ner nåt, men inget annars på ett par veckor)!

Igår hade vi middag med vänner och jag gjorde en ny rätt, pastasallad med salami och kyckling och massa annat gott i, och det vart verkligen suuuuuperGOTT!!!! (kommer bild imorrn)! Och det var ju såklart jättetrevligt sällskap, Ofelia och lilla F lekte hejvilt!

Imorrn ska jag till frissan, får se om jag vågar klippa lite nytt eller om det bara blir topparna, ska sova på saken =)!

natti natti

sysselsatt!

Jag håller mig sysselsatt, vi har knappt vart hemma denna vecka förrän nu...ju mer jag har och göra desto mindre hinner jag stanna upp och sakna Betty, vilket jag gör sjukt mkt på kvällarna!!!!

I måndags: Tog vi en lunch med min kusin Bea, och fixade och donade massor.
I Går: Tog vi en fulle/fika med ritva, lilla León och mamma, sen lunchade vi med mia och efter det åkte vi upp till bvc för fgruppsträff! På kvällen drog vi och åt på mcdonalds.
Idag: Vi har varit på öppnaförskolan och lekt massor, sen en promenad på stan.
Imorgon: städa och fixa hemma (försöka putsa lite fönster), gå promenad m.m
Fredag: städa och fixa vidare, åka på stan och shoppa lite, gå promenad och så ska jag på ansiktsbehandling, jag ska njuta som bara den!!!!!
Lördag: städa lite (dammsuga och skura), handla mat, sen på kvällen kommer amalia, gabriel och lilla felicia hit på middag.
Söndag: ev gå på husvisning, mysa med fam.

min älskade Betty!

Min lilla lilla Betty, hon har nu flyttat (först på prov dock) och det är just nu sorg i mitt hjärta! Fy fan det här är bland det värsta jag varit med om!!!! Har gråtit sen i fredags kväll då vi bestämde att Betty skulle prov flytta igår (lördags)...går inte att hejda tårarna! Så fort jag minns tillbaka på något Betty brukade göra så gråter jag, eller förväntar sig att hon ska dyka upp när som helst, spec vid matbordet el i soffan. Igår när vi la oss fick jag panik attack och ville bara åka och hämta hem henne!! Jag vet att det för hennes skull vi har gjort så här  men just nu skär det i mitt hjästa att veta att vi inte kommer att få ta del av hennes liv längre, att hon inte längre kommer att förgylla våra dagar med glädje med massor av lek och bus, det känns overkligt och mycket tomt!!!!
Igår när vi lämnade henne såg hon så ledsen ut som om vi inte älskade henne längre men oj om vi gör, hon är vår lilla lilla bebis!!!! Jag önskar man kunde säga det men jag hoppas hon inners inne vet hur mycket hon betyder för oss och hur mycket vi älskar henne och hur mycket vi önskar vi kunde ha henne kvar!!!!!!
Kvinnan som vi lämnade Betty till verkar verkligen vara en perfekt matte för Betty, allt Betty nånsin kan önska sig och hon kommer säkert få det helt underbart där när hon känner henne! Det är vi som går miste om något stort, en liten hund med stor härlig personlighet. Hon är den bästa hund man kunnat ha, verkligen en bästa vän, ställde upp i vått och torrt!!!!!!!!!! Kan inte ens hålla tårarna borta nu..........










BETTY, VI ÄLSKAR DIG!!!!!!!


magnus betnér!

Yes nu är det klart att jag och älsklingen med vänner ska gå och se Magnus Betnér på norrabrunn i stockholm i nov!!! Ska bli så kul!!!!! Jag och älsklingen ska förhoppningsvis bo kvar på hotell oxå, myyys!! Längtar redan!!


Present!

Idag tog jag och min lilla älskling det ganska lugnt på morgonen, lekt och myst och gått i pyamas! Sen åkte vi iväg på stan för att leta present till lillsyrran som fyller idag, och då hittade jag även dessa leggins, så de åkte ner i shoppingkassen =P! Jag vill ha lite roligare leggins, har bara tråkiga svarta hemma...ska försöka hitta fler leggins, typ med skinn el dragkedja m.m...


Svarta leggins med nitar!



Efter det så vart det lite kalas, jag åt dock kiwi, duktiga mig =)!!!!
Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka och hämta Älsklingen i Läggesta då vi ska in till mariefred!!


Jennifer Grey!

Nu när jag vart så nostalgisk så började jag kika efter bilder på Jennifer Grey för jag har nog inte sett henne så mycket mer än i "dirty dancing"....Men hon har tydligen gjort lite, kanske inte så kända grejer dock.
Jag har ju diggat henne med sen jag såg "dirty dancing" för första gången...kul att se hur hon ser ut efter det, ett näs jobb har hon iaf gjort, jag tycker hon var fin innan men hon e fortf väldigt snygg efter det oxå!

 

före och efter näsoperationen!



Het eller vad? Så där skulle jag oxå vija se ut när jag är i hennes ålder!

     

Här är Jennifer och Patrick, unge och äldre =)!




Jennifer och hennes man clark gregg,
 visste inte alls de var ihop, han spelar ju i tvserien "christine" =)!

Jag kan iaf dra en slutsats att "Dirty dancing" är verkligen min favorit film, den är så mysig!   


R.I.P

Patrick Swayze död, 57 år, alldeles för tidigt!!!
Dog i förrgår natt av sin cancer, men han kämpade ju verkligen in i det sista, så starkt!!
Han kommer att bli saknad!!
Jag har ju gillat honom ända sen jag såg "Dirty dancing", min absoluta favorit film! och han är ju så sjukt snygg i den *hihi*! I filmen "Ghost" är han ju oxå riktigt suveren....nu vill jag ju ta fram och kika på båda! Det ska jag ta och göra någon dag banne mig!!
Har även sett han när han var med på Oprah, han verkade vara en sån fin människa, ödmjuk och trevlig!!

Till dig!
Så länge jag lever kommer jag alltid minnas dig och jag kommer att fortsätta kika på "dirty dancing" då och då som jag gjort sen jag köpte filmen!! Du är älskad och hyllad och vi glömmer dig aldrig! Vila i frid!!



Tänk om man hade fått vara med i den filmen =)!


Tisdag!

Idag åkte vi iväg tidigt på morgonen för en fika hemma hos Ritva för att kika på lilla nykomlingen León =), så söt och go!!! Att de e så små när de bara e några veckor...har Ofelia varit så liten?! Man minns knappt, tiden går för fort!
Sen lunchade jag och Ofelia med mia på stan, mys!!
På vägen tillbaka till bilen fick jag för mig att gå in på bokia och kom ut därifrån med album och grejer, här ska jag ge mig på ett försök till scrapbooking =)! Måste komma på massor att göra nu under kvällarna då jag inte får äta godis och annat onyttigt =)!

sova tidigt idag så natti!

säg mamma!

Nu händer det verkligen saker här hemma med Ofelia, så fantastiskt roligt och spännande!
Idag sa hon mamma och pappa för första gången =), så där på riktigt att man verkligen hör det, så underbart *HIHI*, dock har det ju bara varit några ggr under dagen men ändå =D!!!

Idag var jag och Ofelia med mamma på stan och gjorde ärenden, bl.a köpte lära-gå-skor nu när hon börjat gå lite smått, de fick hon av sin farmor och farfar =)! Sen åkte vi hem till mamma och lekte i sandlådan som Ofelia älskar, hon ville inte åka hem *haha*! Ikväll har jag fixat med att fota kläder och skor som jag ska lägga ut på tradera, la ut lite igår men det tar tid så det blir lite åtgången...imorrn ska jag försöka hinna med lite mer, dock svårt på dagen då jag ska underhålla Ofelia, därav inte så mkt tid på kvällen!



Ofelia gör tummen upp för sina nya skor =)!


fyra små steg!

Igår eftermiddag tog Ofelia sin första små steg, och vi har det på film, fantastiskt roligt =)! Ska försöka lägga in det på en cd skiva och spara *hihi*! Vi har även dokumenterat det! Hon började på två små steg, sen tre och till sist fyra hela steg, såg så himla gulligt ut! Kanske är det på G...det visar sig =)!



mammas lilla älskling!


Helg!

Och så var det helg igen, el tja ikväll då!
Men veckorna går verkligen i fullfart och vi har inte ens gjort nåt denna vecka då vi varit sjuka, scary!

Idag är jag och Ofelia hemma själva till sent i ikväll då älsklingen är på galejj med jobbet =)! Så vi ska mysa järnet!
Annars i helgen är planerna så att jag ska försöka fixa och dona lite, lägga ut massor med skor och kläder på tradera (har fått av mamma), fixa med bilder och annat...leka med Ofelia och försöka oss ut på promenader. Med andra ord en hemmahelg....om nu inte nåt superduper skojit dyker upp som jag bara måste haka på=P!

Och jag har ju som vanligt inte fått bukt på mitt svullande haha...el ganska tragiskt egentligen, men jaja vi prövar igen på måndag. Och jag ska försöka tänka större inte kortsiktigt (som min kloka vän mia sa) utan jag ska tänka att jag vill ändra till en livsstil som håller livet ut! Så det är det jag ska göra. Är mkt som ska ändras, både inuti och utanpå. Ska planera över helgen!!!!

so long!!!

Titta!



Lilla älsklingen klappar händerna =)!



Min sessa kan stå helt själv =D!


11 månader!

Min lilla älskling blev idag hela 11 månader, om en månad är det ett års kalas, helt otroligt!!!
Men så underbart detta år har varit, och många fler kommer det att bli!
Ofelia är det bästa som hänt mig (och jimmy förstås hihi)!!

Hon kan nu gå genom att bara hålla en i fingret.
Hon har lärt sig pussas, så myyysigt!
Hon kan klappa händerna.
Hon kan stå flera sek helt själv =)!
Hon leker jättebra med andra barn, så härligt att se!
Det händer så mkt just nu och det är så fantastiskt att vara med om!!!




Här ska Ofelia spela bowling med sin morfar ralphs låtsas klot =)!


Hösten är här!!

Nu börjar det bli dags att ta på sig höstjackor och halsdukar =)....tända lampor och ljus och sätta på sig tofflorna om kvällarna och bara mysa, I like it!!
Om inte annat så ser man hösten närma sig på tv apparaten....
I veckan som kommer är det dags för Idol igen, som jag längtat!!
Och ikväll är det ensam mamma söker...
Och snart börjar även Gossip girl, one three hill, Grey´s anatomy, DH, nya 90210 och massa annat skoj =)!
Jag är en riktigt tv junkie som ni ser =D!
Men nytt för i höst är jag ska trampa på cykeln till de allra flesta programmen,
för beach 2010 ska ej bli i vassen ;)!


vilken ska jag ta?

Jag ska beställa lite kläder från h&m...spec en klänning jag har blivit helt kär i men vet dock inte vilken färg,
grå eller svart!


Jag behöver hjälp, vilken tycker ni??


innelördag!

Idag har vi bara myst inne och kollat på film och lekt med Ofelia....ibland lite uttråkad men vi tog en sväng med bilen för och lämna in filmerna så då vart det ett litet äventyr under dagen iaf =)! Men så här är det när man har sjuka barn, innedagar!
Nu ska Ofelia strax nattas, och vi ska käka och mysa lite för oss själva, det behöver man ibland!
Vi har så att i veckorna äter vi tillsammans med Ofelia på kvällarna men på helgerna brukar vi äta när hon lagt sig runt halv åtta, så att man kan mysa lite extra med tända ljus och sånt!

Fredagsmys!

Yes, det är redan fredag..tiden går så himlans fort, blir nästan skräckslagen!
Denna vecka har varit fullspäckad som vanligt för mig och Ofelia.
I måndags fixade och donade vi lite hemma fram till eftermiddagen då vi åkte till bvc för att gå på fgruppsträff, alltid lika trevligt =)!
Tisdag, då fyllde älsklingen år, så då bakade vi mumsig tårta (bilden nedanför i förra inlägget) och vi hade besök på kvällen.
I onsdags åkte vi och hälsade på hos farmor och fick god räksmörgås *mums*, efter det besökte vi öppnaförskolan med Amalia och Felicia.
Och igår så lunchade vi med älsklingen på stan, sen vidare hem till mamam och vi tog en raskpromenad. Efteråt lekte Ofelia i sandlådan för första gången, snacka om att hon tyckte det var kul *hihi*=)!
Och idag vaknade min lillskrutt med feber =(...så vi har bara varit hemma under dagen, städat lite och sen myst och lekt.
Nu har jag nattat min lilla gosing och vi ska snart äta gott, fläskfilé och potatisgratäng, sen blir det fimmys med godis =)!



Ofelia i sandlådan (tyvär blev bilden sne då den inte vill som jag vill)


Tårta!



Denna fina tårta bakade jag åt min sambo som fyller år idag, och så god den blev *mummmms*!


RSS 2.0