bakslag

Sitter på tåget hem, fick lov att gå tidigare från skolan då jag fick ett bakslag. Mådde sjukt illa imorse att jag fick lov att hälsa på toaletten, men mådde mycket bättre efteråt så jag bestämde mig för att åka till skolan ändå. Så här i efterhand hade det kanske varit lika bra om jag stannat hemma då jag på väg till skolan fick en panikångest attack så jag börjar må ruskigt illa igen & andningen blev tung & tankarna bara susar omkring....& sen kommer tårarna, bara någon i klassen säger hej så tjurar jag...helt patetiskt jag vet. Men inne i en attack (som kan vara väldigt länge för mig) så går inget att kontrollera längre. Så efter ett tag inser jag att det bara är att vända hem. Tur att jag har mina underbara klasskompisar & min underbara lärare <3!

Jag ska nu vila hela helgen (är ledig imorrn pga begravning) & verkligen försöka att stänga av allt & bara koncentrera mig på skolan & Ofelia de sista veckorna. Jag ska lyckas. Jag är grym på det jag gör (intalar mig själv).  

Då kör vi igen då...

Som sagt ett par sommarkilon har smygit sig på, så nu ska de veck + de andra som var kvar sedan innan =)! Förra veckan gick inte alls bra så nu kör jag (vi) på igen, sen är ju det inte hela världen om någon dag inte blir som jag planerat , bara att det i stora hela går neråt igen. 

Projekt sommarkilon 12/8-9/10 ca 8 v=

Mat:
* Främst protein(mycket ägg, tonfisk, makrill, fisk & kyckling), frukt & grönt samt nyttiga fetter. Och någon ready to drink när tiden tryter.
* Skall försöka undvika (inte äta) bröd, pasta, ris & potatis & onyttigt.
* Endast en dag i veckan med lite mörkchoklad & popcorn (annars ska jag försöka äta frukt, fruktsallader, grönsaker & dipp eller smoothie´s när jag blir sugen på nå sött & gott.)


Träning:
* Försöka vardagsmotionera så mycket som möjligt.
* Träna minst 30 min varje dag (om jag ej e sjuk förstås) som t.ex crosstrainer, powerwalks, videos, gymmet.

Själsligt:
* Avslappningsövningar (yoga) någon gång i veckan.
* Ligga på spikmatta en gång i veckan.

Skönhet:
* ansiktsrengöring morgon & kväll
* tänder mycket noga med tandborstning, tungskrapa, munskölj & tandtråd
* Fötter & händer en gång i veckan
* hårinpackning en gång i veckan

Övrigt:
* Dricka chisan morgon & lunch (upp piggande)
* Ta vitaminer & omega 3


Då kör vi då!!tågstrul

Sitter på tåget & är på väg hem nu, skönt! Jag har haft dålig uppdatering igen men vissa dagar är så fullbokade att jag stupar i säng tidigt & orkar inte blogga, hoppas ni förstår ;)!

Jag är en aningens trött på SJ just nu, alltid ska det vara något krångel varje dag, häromdagen satt jag på tåget i 2,5 timme innan jag landade i strängnäs på kvällen, då är man lagom glad! Idag hoppas jag det rullar på så att jag är hemma vid halv åtta, måste nämligen hinna med lite tvätt, datorfix, ta kort på lite som ska säljas m.m & framför allt äta lite mat, får se om jag även tar en powerwalk, hm....ja återstår att se =)!

Har inte gått riktigt som jag tänkt på nyttoperioden då tiden sprungit iväg vissa dagar så maten & träningen har blivit lidande. Men jag tar nya tag & har planerat om lite granna ni ska få se =)!

Börjar bli sjukt nervös inför slutproven,iiiiiiih. Är 7 ½ vecka kvar innan det är dags & jag har inte funnit alla mina modeller ännu. Så är det någon därute som är sugen på att permanenta sig eller har hår max till axlarna som vill vara min kort fest eller klassisk damklippning skriv en kommentar =)!


familje klipp!

Full rulle idag. Min underbara lilla familj (jimmy & Ofelia) kom till sthlm idag & blev klippta hihi, så mysigt & så fick jag sällskap på vägen hem istället för att åka det trista tåget, toppen!

Efter klippningarna åkte vi direkt till jimmys syster i mariefred som hade kalas, blev några kakor för mycket för min del, typiskt mig haha..men annars har jag ätit nyttigt idag =)!


Nu ska jag hoppa i säng då jag är sååå trött, längtar verkligen efter helgen nu!

semesterkilon

Några semester kilon har allt smugit sig på, speciellt eftersom jag slarvat med mat & motion efter semestern, men det får man ibland, visst ;)?! Men från & med imorrn kör jag på igen (då jag redan ätit lite onyttigt idag haha).
 
Jag kommer köra stenhårt till den 27 aug först då jag ska ut på beachen =), sen kommer jag fortsätta efter den helgen, fast med lite lösare regler =)!
Följande gäller fram till 27 aug:

* Nyttig mat - främst protein, frukt & grönt & nyttigt fett. Undvika (äta lite av) kolhydrater som pasta, ris, bröd, potatis.
* Vardagsmotion så mycket som möjligt.
* Träning - 30 minuter minst varje dag, tex powerwalks, crosstrainer, dvd.
* Endast en dag i veckan med lite mörkchoklad & popcorn (annars ska jag försöka äta frukt, fruktsallader, grönsaker & dipp eller smoothie´s när jag blir sugen på nå sött & gott.)
* Får ej äta kaffebröd, snacks, läsk, onyttig mat m.m

Någon som hänger på ;)?dålig uppdatering.

Förlåt för min dåliga uppdatering, har varit så trött på sista tiden & i helgen som var det som vanligt full rulle.
Vi har hunnit med en tripp till busborgen i västerås & lekt. Ofelia hade grymt roligt samt min lillasyster som var med så dit ska vi garanterat igen =), vuxna kostar ingenting men barn mellan 1-2år  kostar 55 kr & barn mellan 2-13 år kostar 95 kr så det är inte alls farligt. Och jag & Jimmy hade kul vi med, vi blev barn på nytt så vi rekemenderar en tripp dit ;)! (bilder kommer så fort jag hinner).

I lördags var jag även ute på galejj igen, fasligt festande på mig jag vet ;)..men nu blir det lugnt på ett par veckor hihi, tills beachen den 27 augusti. Var ute med en "nygammal" vän, en granne till mamma som jag börjat umgås med mer & mer...vi var hemma hos hennes vän på tjejfest & sedan vart det utgång jag hade superkul!!

Skolan tickar på, slutproven närmnar sig, gaaaaaaaaaaaah. Men jag försöker öva & öva så mycket som jag hinner dock måste jag bli snabbare med mina klippningar, jag fegar så det tar rätt så lång tid, måste försöka komma över rädslan, jag ger inte upp!

Om en timma ska jag gå powerwalk med sysslingen min i sanda, gött!


RSS 2.0