magsjuk!

Har varit magsjuk sen i söndags, vilket resulterat i soffhäng & typ ingen mat. Känner mig väldigt svag, provjobbade idag men fick gå hem vid lunchtid & vila..men imorrn ska jag på det igen. Nu har jag iaf fått behålla en yoghurt, blåbärssoppa & några sour cream kex =). Illamåendet verkar faktiskt vara borta men aptiten känns ju inte på topp men den kommer väl så småningom igen!

Turn around

Ja ni som känner mig vet ju att mitt liv är väldigt upp & ner just nu, dt tar tid att komma på fötter iguess. Önskar det bara var att knäppa med fingarna men sådan tur har jag aldrig. Jag lyckas alltid ta den krångliga vägen fram i livet.

Jag har så mycket att jobba med & det vet jag. Jag vill så mycket, vara en bra mamma, vara en bra vän, vara omtyckt, vara bra på jobbet, hinna träna, hinna leka, hinna jobba extra, hinna städa & hinna umgås me alla...ja ni hör ju.
Jag har även en tendens att vara alldeles för mycket...fast jag bara vill väl, men det är väl mitt sätt att få veta att jag e omtyckt, vilket bara blir fel, suck. Får fullständig panik & ångest när jag inte får svar från vänner, eller de svarar eller inte hör av sig. Psycho? haha nej inte alls ;).
Men allt detta jobbar jag på, men att kämpa sig upp till att må bra från botten är inte en dans på rosor. Två steg fram & ett bak i princip. Men jag tar en dag i taget & kämpar vidare.
Någon gång måste det väl vända även för mig?!

Toppen helg!

Den här helgen har det varit fullrulle, i fredags vart det spontan fest hos en vän lite utanför stan & eftersom jag & Ofelia skulle sova hos mina päron natten till lördag så åkte jag ut dit med några vänner när hon lagt sig för natten. Var en superkul kv med bra musik, massa dans & härliga människor =)!

Lördag morgon var det bara att kliva upp, kl tio åkte mina päron iväg till sthlm för hotellövernattning så jag passade mina syskon igår till idag, vart mest mys igår på dagen samt mac donalds lunch, på kvällen kom finaste Sara med fam över & åt tacos & kikade på mello!
Idag hängde jag, lilsis & Ofelia med några grabbar i gänget & grillade korv i åkerskogarna, mys men kallt =)! Och jobbade även en stund....så helgen har vart speedad men superlyckad!
Nu ska jag kika på filmen, Due date...återkommer med recension =)!

Harrys!

Förra helgen hamnade jag & Sara på Harrys i etuna med grabbarna, hahah helt spontant sådär men det var superkul! Vi hade tänkt att gå ut här i stan men i all hast efter förfest med grabbarna så hängde vi på dem dit & åkte på räkmacka haha=). De hade nämligen bokat vip med helrör & grejer, en grym kväll =)! Harrys kommer det garanterat bli fler gånger!
Jag försöker få upp korken, den satt fast hahaNu äntligen gick den upp =pOmgjorda & redo =)

RSS 2.0