tåget hemåt..

Sitter nu på tåget hem, gött me bärbardata nu, tiden går mycket fortare, toppen!

Har haft kunder hela dagen så dagen har gått i ilfart så jag e så seg. Sov riktigt illa inatt också, tankarna bara mal & mal, önskar det fanns en dosa man kunde stänga av alla tankar med när man ska sova, ngn som vill uppfinna ;)?..
Så jag ska hem & duscha & slänga mig i soffan & bara jäsa framför tv eller någon film, så skönt!

Ska försöka få med mig mobilsladden imorrn så jag kan dela med mig lite foton, lite trist med bara text;)!

lunch..

Sitter i skolan & har precis ätit en ceasarsallad..mumms! Klockan ett har jag kund igen, färg & klipp...härligt!! Hörs lite senare!


2 årspresenter

Jag har nu klickat hem denna spis från Lekmer.se till min lilla söta tjej i 2 års present, dock är det inte förrän i oktober hon fyller år men jag är ute i god tid tänkte jag hihi. Men tänk att min lilla skrutt blir hela 2 år, heeeeeelt galet så fort tiden går. Men det blir förstås bara roligare & roligare, hon är verkligen mitt allt <3!






Har även suttit & kikat efter andra leksakstips på nätet som hon kan önska sig, hittade en hel del bl.a leksaks tält, spisgrejer förstås, kassa apparat, leksaksmicro, servise & även denna docksäng/vagga som jag ska klicka hem så fort den finns i lager igen på lekmer.se :




Har ni några bra tips som min lilla tjej kan önska sig i två års present? =). Ibland är det bra med lite tips då det är lätt att missa det bra bland alla dessa leksaker som finns just nu!

migrän!

Vaknde upp med migrän & feber, surt som fan! Jag som ville till skolan idag...men imorrn åker jag även om febern gör sig påmind...I´m a fighter ;)! Har fortfarande ont i huvudet & har en tung känsla men jag ser nu i alla fall (vilket jag inte gör när migrän attacken är igång) & har kunnat äta litegranna. Gött!

Dagen idag blir lugn, lillfia sover middag nu & vi jäser i soffan. Riktig soffdag!

partyhelg!

Vilken toppen helg jag har haft som har gått i partytemats tecken =P! grymt kul att få umgås med vänner, dansa loss & träffa nytt folk, diggar!

Nu ska jag avsluta denna grymma helg med söndagsmys i soffan med chips & läsk, mumma!!!
Imorgon väntar skolan..känns både jätte roligt & lite tråkigt, hade nog gärna haft en vecka till med min lilla tjej men jag får längta till helgen =)!


köpinge

Nu sitter jag hemma hos svärföräldrarna i deras sommarstuga i köping..har fått lite lunch, fast jag drack en ready to drink då jag inte diggar pannkisar =).
Vi ska snart bege oss hemåt då jag ska hinna träna en sväng innan jag ska börja make overn inför kvällen =P

Vi ska äta middag hos jimmys syster samt förfesta där, kommer bli grymt skoj =).

Nu ska vi åka...hörs senare...=)

riddardagarna!

Idag är det riddardagarna i mariefred, fast vi ska inte dit på dagen, Ofelia är lite liten för att vara intresserad så nästa år kanske =). Men ikväll ska vi vuxna ut & skaka rumpa igen, yeaj hahah...
Vi ska snart åka & lämna Ofelia hos sin farmor & farfar på landet, där hon ska sova tills imorgon, kommer gå superbra =)!

Nu frullis!!
Ciao!!

bakisrecept!

Här sitter jag glad & pigg, eller nja pigg kanske är & ta i...trött e jag då jag inte sovit så mycket haha! Men mina små bakisknep funkar bra, fast jag är ganska befriad från bakisdagar ändå, riktigt gött!

Men så här gör jag:

bakisrecept 1:
resorb (köps på apoteket, vätsketillförande)...Tar en brustablett innan jag börjar dricka & sen tar jag två när jag kommer hem på natten & sist tar jag en på morgonen när jag vaknar + en iprén bara för att ;)!

bakisrecept 2:
mjölk!
Jag kan dricka nästan intill en liter mjölk på kvällen när jag kommer hem på natten =)!
Funkar super!
Sen dricker jag ibland lite mjölk även när jag vaknar + en iprén/alvedon bara för att ;)!

hemma!

Oj oj vilken kväll jag haft med mina tjejer...jag har nyss kommit hem efter en hel del dansandes på krogen hihi...berättar mer imorrn ;)!

Nattiiiiiii

inte fullt normal....

Nu är jag redo för en girls night out ;)!




Då & Nu!

Nu är gravidkilona nästan borta, hurra =)!

(varnar dock för riktigt fula bilder, hahaha, sju svåra år ;P)!

Då:





Nu:





Nu ska det bara tajtas till lite, är så taggad till att bli vältränad =)!




fullfredag!

Här är det full rulle, som de typ alltid är =)...morgonpromenad som vanligt!

Så här ser jag ut när jag powerwalkar =)


Vid tio kom min fina vän Ritva över för att bli klippt & det vart jättefint, pheuw ;)! Bra med lite övning sådär nu när jag varit skol ledig i två veckor!

En sväng till farmor min har jag hunnit med också, jag & Ofelia åkte dit & festade med frukt, hon älskar vindruvor, mumsfilibabba!

Och nu är jag nyss inkommen från en powerwalk med Ofelia sovandes i vagnen, mysigt =). Jag ska strax gör mig iordning inför en kväll med tjejerna på Riva, men först ska vi minigolfa ;)!

Ciao!!!




(bjuder på en bild från min tjejfest i juni, bästaste Sara & jag =P)


Rea på Nellys!

Sitter & kikar inne på nelly.com...de har slutrea så passa på att besöka sidan & fynda lite, det ska jag försöka göra =)!

Klicka här för att komma till sidan: Nelly

inte riktigt som planerat...

Sikken bra lunch jag åt idag, (kak)rån & daimglass...gott var det *mums*, men jag som skulle vara nyttig =P! Backfired! Men vad gör det? jag har ju fortfarande semester så jag är inte stenhård mot mig själv riktigt ännu även om jag faktiskt vet att jag mår bättre av nyttig mat, men ibland får man ju fuska ;)!

Inte heller har jag städat haha...tar det senare, min lillasyster kommer hit snart för att få hennes hår fixat =)!

Nu sitter jag & gumman & lyssnar på musik, hon älskar verkligen musik precis som sin mamma =)!



melonbad!

morgonpowerwalk - check =)! Vad jag älskar att gå morgonpromenader (powerwalks), eller promenader överhuvudtaget gillar jag då jag rensar alla dåliga tankar, får nya ideér & känner mig allmänt pigg & glad & får framför allt ny energi..så skönt!! Vad gör ni för att få ny energi & ladda batterierna?

Frukosten vart rena rama melonbadet då min lillskrutta älskar melon & äter som en galning så det rinner här & var & hon dyker ner i melonbiten hahaha...ser så roligt ut. Hon är så go min lilla loppa!

Dags att ta & fixa iordning sig för dagen, städ står dock på schemat idag men lite annat skoj ska vi nog hinna hitta på =)! På måndag är semestern slut...=/, jättetrist att inte få vara med lillskruttan längre men det ska bli skönt att ta tag i sista delen på skolan med så jag slipper pendlandet snart, gud så skönt!!!

movienight!

Nu sitter jag & inväntar sambon som skall komma in så vi kan kika på den nya wallander filmen "vittnet". Igår såg vi "snabba cash", grymt bra!!




En liten flicka gömmer sig någonstans i Ystad. Hon har sett något fruktansvärt - och måste till varje pris tystas. Samtidigt inleds en omskriven rättegång om människohandel i Ystad Tingsrätt där Kurt Wallander och åklagaren Katarina Ahlsell utsätts för dödshot. Den skrämmande situationen tvingar dem långsamt att se med nya ögon på sina yrken och varandras liv. När det unga vittnet själv tar kontakt med Kurt Wallander befinner han sig snart mitt uppe i en dramatisk uppgörelse med båda deras liv som insats

(Bild & text från cd.com)


skön lilllördag!

Idag var jag & Ofelia iväg på en spontanträff med några tjejer från våran fgrupp, sååå kul =)...en av dem har jag inte sett sen nyår så det var riktigt kul! Barnen lekte, badade & vi vuxna snackade "skit" ;), en härlig eftermiddag!

Ikväll har jag varit & powerwalkat med min kära syssling & hennes kompis i Sanda, där har jag inte gått tidigare, ligger precis innan våran lilla by så nu har jag ännu en runda jag kan gå, perfa =)!!


Tillbaka!!

Dags för mig att börja blogga igen (vilket jag tycker är så himla kul, att få dela med sig)...jag mår mycket bättre än sist jag skrev även om jag får kämpa dagarna igenom fortfarande, men jag är på bättringsvägen =).

Följ min kamp tillbaka till det "normala", mina sista tre månader i skolan, min vardag, om min familj & mycket mer!

Välkommen!


RSS 2.0