IGEN!!!!!

Ofelia blev sjuk i fredags och hon började ta sig för öronen i lördags så idag var vi till vårdencentralen & det visade sig vara öroninflammation IGEN, nu har hon haft det 3-4 ggr på 3 månader..helt sjukt! Sist var ju bara en 2-3 veckor sen....är så trött på denna skit nu, alla bara sjukdomar går runt & runt, när tar de slut???! Ingen mera kåvepenin tack, fick äntligen annan pencillin till lilla hjärtat så jag hoppas på att detta biter nu så att hon slipper operera in rör i öronen!

Så som ni förstår är jag ganska trött just nu, Ofelia som blir sjuk hela tiden (stackars min lilla tjej), sen är det skolan som tar mycket tid(tur att det är så kul att vara där så man orkar med allt), vi håller dessutom på att fixa med gräsmatta & altan på baksidan, jag klipper folk på fritiden samt är det massor av sociala evenemang...så just nu är tillvaron stressig! Tur att det roliga väger upp mot det jobbiga!

Jimmy passar på att jobba över lite idag då jag är hemma så kan han sluta lite tidigare på fredag! Så jag ska snart ta & fixa lite mat & dona är hemma!

Idag har har verkligen längtat tillbaka till mammalediheten, att få vara med den finaste i mitt liv! Värmer i hjärtat!
Längtar tills jag är klar i skolan så jag får spendera mer tid med mitt lilla hjärta!


KÄRLEK!



Min fina lilla sessa!
Mitt allt!

Ofelia tycker man kan åka pulka året om =)!


Onsdag.

Helt sjukt, jag hinner verkligen inte blogga så mycket som jag vill, jag ville ju börja blogga mer & mer men istället vart det mindre & mindre. Hade önskat jag kunde köpa mig en liten bärbar då hade jag kunnat blogga mera, får se om det kan slå in så småningom =)!

Skolan tuffar på som vanligt, vi har nu kunder & emellan kunderna så står vi med dockor & övar läggningar,m uppsättningar m.m. Jag trivs verkligen sjukt bra =)!

Idag gick Ofelia till dagmamman med sin nya väska (som jag visade i tidigare inlägg), hon var så söt hihi. Med sig fick hon digistive kex & riskakor då de har skogsäventyr på onsdagar, mums tycker Ofelia =)!

Dags att sova, ska försöka mig upp imorgonbitti för att gå en promenad...nu kör jag slutspurten inför beach 2010 =P!

fler timmar på dygnet, tack!

Jag önskar mig just nu fler timmar på dygnet, tror ni det slår in?...Hoppas ;)! Tiden bara springer iväg, därav mina noll inlägg denna vecka, jag har verkligen inte hunnit, jätte trist!

I måndags gick vi in i skolans salong & har nu börjat ha kunder & där ska vi nu vara i de kommande sex månaderna. Jag var så nervös i måndags när jag traskade till skolan, men jag hade faktiskt ingen kund på hela dagen så det var ganska skön start på den nya fasen, dock hade jag kunder både i tisdags & igår, men det var så himla kul att nervositeten la sig direkt förutom just om att resultatet inte får bli fult men det har det inte blivit ännu som tur är, men det kanske kommer någon gång, bakslag får man ju alltid ;)! Imorgon ska vi till skolan igen, vi får ingen ledig kläm dag vi inte, här ska det jobbas! Så imorgon har jag en engelsktalande kund, så idag är jag nervös haha...men det ska nog gå bra =)!

Idag har vi varit & köpt en centraldammsugare, jihooooooo. Så nu kan jag äntligen städa ordentligt igen då vår förra dammsugare har åkt hem till sin ägare. Var även inne på karlssons här i stan & hittade väska & sandaler till Ofelia, superbra! Sin egna väska ska hon ha till dagmamman på onsdagar då de är i skogen & leker & har en egen liten picknick, mysigt!





Efter vår lilla shoppingtripp så har vi pysslat & donat hemma & jag har lagat storkok så nu är frys & kyl fulla igen efter storhandling & matlagning, härligt!

Jag & Ofelia satt vid datorn & lyssnade på musik nu på kvällskvisten & då somnar hon så gott i min famn hihi, så mysigt det är! Speciellt nu när hon inte gör det alls ofta, då får man ta till vara på de få gånger de händer =)!


 Mammas lilla hjärta!


Söndag

Jag hade superkul på festen igår=), dock vart det för många shots så inge mer sånt, ska hålla mig till vitt & cider =)!Har kort på outfiten men det ligger i mammas kamera så jag ska försöka fixa det under veckan så ni får se hur "fina" vi var =P!

Idag  myser vi bara omkring, kom hem för en stund sen bara, vi har hängt hos mamma hela dagen då min kära sambo var skapligt bakis =)! Ikväll blir det soffan, härligt!

Imorgon börjar nästa fas i skolan, vi ska nämligen ut på salongen och börja ha kunder, är så nervös hihi, men kul förstås =)! Får se om jag kommer kunna sova nåt inatt!

80-tals fest!

Nu laddar jag inför 80/90-tals festen ikväll...ska bli grymt skoj!
Vi ska snart dra oss mot stan,måste handla lite sen ska vi fixa iordning hos mamma & där ska vi även sova =)!
Lovar att ta kort på outfiten =)!

Ska passa på att packa lite nu medan mitt lilla hjärta sover middag!


Hektiskt vecka!

Jag har haft en hektisk men superkul vecka därav min frånvaro, har inte orkat eller hunnit blogga så mycket på kvällarna.
Vi har haft tre slutprov i make up, två praktiska & ett teoretisk och det teoretiska fick vi tillbaka idag och jag fick MVG, wehooooooo!!!!!!! Jag är så glad hihi! Och de två praktiska gick också jättebra, ngt småfel, men som jag själv upptäckte och sa & det var ett plus, så jag hoppas jag är godkänd på dessa med, får svar nästa vecka då hon skrivit ihop allt =)!

Igår fixade vi håret på modeller till en modeshow, jättekul...men jag hann inte fram med kameran innan de gick =/, supertrist! Men vi gjorde strama uppsättningar & bollar uppe på huvudet, vart skitsnyggt!





Här är det full fart =)!


Mina slutprov i make up gjordes i ons & i dag. I onsdags var min lillasyster Linnea modell & idag min pappas fru (linneas mamma) modell =)!!

Men som vanligt inge bra ljus & sånt, så det ser inte lika fint ut som de gjorde i verkligheten (om jag får komma med ngt försvar haha)!

I ons skulle vi måla en 60-tals make up med ett par röda läppar:







Efteråt gjorde jag en vanlig make up som hon kunde gå ut i =):



Idag skulle vi göra en fest sotnings make up:







Ikväll har vi haft fredagsmys med klassen efter alla proven, vi hade tacos knytning & hade det jättemysigt =)!






Blev ett väldigt långt inlägg, men blir så när man inte skrivit på ett tag, hoppas ni orkat läsa ända hit ;)!
Nu blir det sängen så jag orkar festa hela natten imorrn då vi ska på 80-tals fest =)!


melon & skinksallad!

Ikväll har jag haft en mycket effektiv kväll, har plockat undan & pysslat hemma, ute & promenerat, gjort morgondagens lunch, melon & skinksallad *mums*! Och nu har jag setat och pluggat make up...och jag tänkte fortsätta en liten stund till då vi har sovmorgon i en timma extra imorgonbitti, skönt!!!

På torsdag ska vi fixa modeller till en modevisning, får två modeller var...iiih! Snacka om att jag börjar bli nervös!

Nä nu åter till pluggandet!

Hoppas ni haft en bra dag!

urs urs urs!!!!!!

Urs fy...nu är det på G. Spindlarna man hittar titt som tätt inne.....fy fan! De är så läskiga! Nyss kom en stor krypandes på golvet, paniiiiiiiiiiiiiiiik!  Tur att min stora manliga sambo kan ta död på alla spindlar åt mig ;)!

familjesöndag!

Ofelia är tillbaka i sitt egna esse nu , en riktigt glad liten sessa =)!! Så skönt!

Jag skulle egentligen ha fixat min lillasysters hår idag samt öva make up men min andra lillasyster var sjuk så jag vågar inte sätta min fot där, vi har haft nog med sjukdomar! Så idag har vi varit en sväng till Eskilstuna och gjort lite ärenden samt storhandlat inför veckan! Vi prövade den här vagnen som har en bil framför inne på coop, tänkte att Ofelia skulle tycka det var roligt men det vette tusan om jag gör igen haha..hon skulle ur & i hela tiden, så vi kom ju ingenstans, lillgumman är så rolig. Fast mot slutet vart hon trött & gnällig, inge kul & handla för länge ju =)!
 
Ikväll har vi ätit Tacos, supergott som alltid. Och hjärtat åt majs som hon älskar (hon åt sin mat innan alltså haha).

Nu är det dags för söndagsmys i soffan, dock ska jag plugga make up också!

sömntutor!

Jag har kommit hem från en härlig morgonpromenad, mina älsklingar är ena riktiga sömntutor, de har sovit tills nu =)!

Så nu är det dags för frulle!

Vad ska du hitta på i det fina vädret?..

Ny sminkväska!!

Nu ha vi äntligen fått vår nya sminkväska, då den första väskan vi fick gick sönder på en gång...så nu har vi fått en face sminkväska, jihoooo!!














Dessa 3(4) produkter är några av de produkter jag inte kan vara utan (det är fler haha) =):



1. highlight - används för ett glansigare intryck, man ser fräsch ut. Läggs på näsa, under ögonbryn, högst upp på kindbenet/under ögonen, i ögonvrån, eller längst ut vid ögat. Funkar även att blanda med matta ögonskuggor för att få det glittrigare eller direkt på ögonlocket.
2. Solpuder - toppenbra! Läggs främst i T-zonen (panna, näsa haka). Fräscht intryck! När man vill se lite solbränd ut också.
3. Highlight samma som den highligher som är ovan, bara olika färger/nyanser.
4. concealer - tar bort ojämnheter.
gula- läggs på finnar & röda partier (blodkärl m.m)
rosa/beige/orange - under ögonen, sidan på näsan, och vissa röda partier.
grön - för extrema röda partier, stora ytliga blodkärl m.m.


Dessa är från face, jag använder både från make up store & face. Tycker båda har ungefär lika bra produkter =)!

Fynd!

Denna söta klänning fyndade jag till Ofelia på en sekond hand butik i sthlm...jättefin till sommarens alla kalas =)!


öroninflammation igen!

Idag har jag varit ute på morgonpromenad, höll dock på att blåsa bort...sen har jag hunnit handla & städa & tvättmaskinen går varm ännu, skönt att få tråkgörat gjort =)!

Mitt lilla hjärta har fått öroninflammation igen, stackars min lilla tjej, måste vara jättejobbigt att vara så sjuk jämt & ständigt, men vi hoppas fortf på en friskare sommar! Lill älsklingen har varit ganska pigg ändå idag fast febern legat på 39 grader. Vi fick även lite besök av Ofelias mormor, morfar Robert & moster..så vi grillade korv & hade det mysigt en stund! Jag övade även på att måla mammas mun...gick ganska så bra faktiskt =)!

Snart ska Ofelia sussa för kvällen & jag ska slänga mig i soffan & plugga make up & kika på körslaget finalen.
Vilka tror ni vinner? Jag håller nog lite mer på Team Picasso, även om de andra är jätteduktiga med såklart.

Den här fina toppen fick Ofelia av sin mormor & morfar..


RSS 2.0