Sanningen.

Jag är i en rejäl svacka i livet som jag kämpar varje dag & minut med just nu. Jag är psykiskt utbränd. Lever just nu dagligen med panikångest attacker & gråtattacker som sköljer över mig då & då & sömnbrist.

Jag orkar inte gå in på frågan varför så mycket, för jag vet knappt själv. Bägaren har runnit över & kropp & själ säger ifrån. Hade det bara varit skola, familj & vardagliga ting hade nog allt lunkat på som det skulle men med stök i familjen, avloppstanksfel, översvämning, tågstrejk, mitt pedantiska jag, grymt kommande långa pendlingsdagar, pissigt självförtroende & självkänsla (som är värre just för tillfället), huset som måste jobbas på, konstiga tankar, ingen tid för min dotter knappt (som jag egentligen visste från början men som ändå hann ifatt som en chock tillslut, för det vart så plötsligt avslut), ingen tid för vänner m.m.....jag vill så mkt men tiden finns inte.

Så nu kommer jag lägga all min fokus på att klara av skolan, de månader som är kvar & umgås med famlij samt göra roliga saker. Inte tänka för mycket. Så all tid utöver på mina bra dagar som jag känner att jag orkar kommer gå till träning, vara med vänner, klippa & slinga/färga vänner & bekanta & sist blogga så ni vet om att mina blogginlägg kommer bli allt glesare ett tag framöver.


Jag ska klara det här!

men åh......

fy tusan vilket avsnitt av Grey´s anatomy....har setat under filten & tjurat till & från under hela timmen...shit! Verkligen spännande...nu vill jag ju se mera..shit shit shit!!!! Vill ju inte att han ska dö heller..eller ngn annan.....

Imorgon ska vi på min lillasysters student så jag är ledig halva dagen för att kunna uppvakta henne =)!
Sen på fre ska jag på hjärtkoll hela dagen , surt att missa skolan men men jag får ta igen nästa vecka!!

Dags att sova! Natttttttiiii

Riktigt lyckat!

Festen igår vart riktigt lyckad, hade så kul =)! Jag hade ordnat med lite lekar (ja ni som känner mig vet ju hur jag är hihi), sen åt vi god kycklingsallad, bröd & pappa Roberts goda såser, mums! Sen tog det fart, massa prat & mycket dans =)! Sen vart det utgång för några av oss...en riktig dansant kväll kan jag sammafatta det hela med =)!

Idag har jag varit effektiv, har klippt & slingat Ofelias dagmamma, storhandlat på willys, dammsugit & skurat golven, lagat tacos & fixat ute på altanen...så nu ska jag snart slänga mig i soffan & mumsa lite godis då det är min fuskdag idag, gottttii =)!

några bilder från festen:














mina fynd!



Kjol från bikbok!



kjol från h&m



kjol från bikbok



topp från lindex

Sen handlade jag även en klänning från gina tricot & en bh från lindex som ligger i tvätten =)!

ljuvlig morgonpromenad!

Har nyss kommit in efter en härlig morgonpromenad , så himla skönt ute nu =)! Dags för frulle, sen ska jag fixa lite hemma med tvätt & städ sen drar jag & lillan in mot stan & förbereder inför min fest, PARTY PARTY =)!

Ha en underbar dag allihopa =)!

Jag hööööör!

Ja äntligen så hör jag ordentligt =), halleluja! Har mycket problem med mina öron då jag har så trånga gångar så jag måste spola dem då & då hos doktorn och sist jag var där i feb/mars så hann de inte helt plötsligt på vårdcentralen fast jag hade bokat tid så nu var jag där idag igen & fick det äntligen fixat, härligt!!!

Ofelia och jag har varit lediga idag, jag tog ledigt pga läkartid & passade då på att spendera tid min lilla sessa, mysigt har vi haft! Varit på stan & shoppat med mamma, sen lunchat med min syssling & hennes små fina killar & hennes mamma & sen hängde vi hos mamma & lekte & nu ikväll fick vi(jag) spontanryck & åkte till etuna & shoppade kläder på tunapark, hittade bl.a två kjolar, en klänning (på rea) & ett par leggins, bild kommer upp under helgen =)! Och till sist har vi varit & hälsat på pappa Ralph...så dagen har varit fullspäckad men supermysig!

Imorrn blir det lika fullrulle, har mycket att fixa hemma med städ & tvätt, sen bär det av till stan för att handla & sen till mamma för att förbereda massor inför kvällens fest, hihi! Ska sminka några också, kul kul =)!

Sängen kallar =)!

Juni!

Shit vad tiden går, redan inne i Juni. Och vid midsommar har vi gått halva tiden i skolan, gaaaaah, helt galet!
Men åh så kul jag har det, vi klipper & färgar & donar på kunder, superkul, älskart! Dock är det mindre skoj att tvinga sig själv att stå & rulla spolar på dockor, mycket roligare att ha kunder ;)!

Vårt hus luktar skit igen, blir så irriterad, jag stämmer snart de som gjort det så här. Vad gjorde vi om vi inte hade våra föräldrar i stan som vi kunde övernatta hos, ta in på  hotell liksom?! Helt sjukt, idag kan vi sova hemma men vi får bara använda vattnet begränsat & det luktar fortfarande en del skit så det får bli klänypa på resten av kvällen, riktigt surt!

Annars har det inte hänt nå speciellt mer än att vi klipper på i skolan, pysslar hemma med städ & annat, leker med Ofelia. lagar mat & tränar, mycket mer hinner jag inte tyvärr, önskar jag hade fler timmar på dygnet som sagt! Helgerna går att laga storkok (ibland) & städa & umgås med nära & kära, samt jobba på huset så de svischar bara förbi...men nu i helgen som kommer ska jag ha tjejfest (+ utgång) hemma hos mammsen (har lagt beslag på deras hus haha), ska bli så kul!!! Längtar!

Nu är det dags för kvällspromenix...


ps, jag ska verkligen försöka bli bättre på att blogga, ta mer bilder på vad vi gör i skolan & allt sånt!!! lovar!

RSS 2.0