blir galen!

Kom hem för en stund sen & möter då en sjuk Ofelia igen =(, hon hann vara hos dagmamman en dag & nu ligger hon med 40 graders feber, suck! Jag blir verkligen galen på alla dessa sjukdomar, vi får aldrig vara helt friska! Jag hoppas att detta första dagis år snart är över så hon blir lite imun, det här orkar vi inte! Stackars min lilla sessa, måste vara jobbigt & vara så sjuk hela tiden!

Jag har haft en usel dag, jävla pms! Deppig & irriterad blir jag, men men snart är det över igen men just en sån här dag vill jag bara slänga mig i sängen & sova hela dagen, bläk!
Så idag har jag inget kul alls att berätta...återkommer förhoppningsvis med roligare inlägg imorrn =)!

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska vi kika på nyaste wallander filmen.


Tonfisksallad!

Supergod & enkel tonfisksallad som jag fixat nu på kvällen...mums!

3-4 port

300 gram tonfisk i vatten konserv avrunnen (2 burkar)
3 st ägg
1 dl Lätt majonnäs
1 dl Mini fraiche
1 msk chilisås
1-2 st Tomat
ca 150 gram Gurka (man kan ta så mycket man vill)
ca 180 gram Isberg sallad (man kan ta så mycket man vill)
Salt & peppar

Gör så här:

Koka 3 ägg, låt svalna lite.

Skölj & hacka salladen & lägg det i botten i en skål.

Blanda tonfisk, två hackade ägg, lättmajonäs, mini creme fraiche & chilisås, salta & peppra i en skål/bunke..
Lägg ovanpå salladen.

Skölj & hacka gurkan smått & lägg ovanpå röran.
Skölj & klyv tomaten & lägg ovanpå gurkan,
samt skala & klyv ägget & lägg ovanpå.

Tips! Man kan även ha på lite hackade gröna oliver med tomat inuti ovanpå!


svartvitt!

Det här har jag sninkat idag...





Som sagt, dålig kvalité som vanligt =(!

När man ska ska göra en makeup till ett svartvit foto ska man använda mest vita & svarta färger. Rouge & solpuder behövs inte för det syns inte ändå. Man kan sminka ganska mycket på ögonen då det inte syns så jättemycket på bilden sen, det gråa tar bort mycket.


utmaning!

Åh idag (snart) kommer min lilla älskling hem, åh vad jag har längtat & saknat! Urs fy...det här vill jag inte göra om många ggr inte!! I helgen ska jag kramas med min lilla sessa hela tiden hihi =)!

Haft make i skolan idag, gjort svartvit foto make...ganska svårt faktiskt, men jag fick godkänt i alla fall =)!

Vi har även firat vår lärare som fyllde år med massa gott fika, tror ni jag kunde hålla mig? näe haha! Så det vart lite kladdkaka & en dammsugare..jag som skulle komma igång igen efter helgens slarv. Men jag är på det imorgon igen, märker att jag mår så mycket bättre när jag äter nyttigt & rör på mig. Jag har ju faktiskt lyckats gå ner lite över 5 kg, tjihoooo =), men har några kvar! Jag måste lära mig att man kan unna sig, men bara då & då och inte i en hel vecka åtgången, måste jobbas på! Jag ska även bli bättre på att storhandla igen & hålla i pengarna, jag småhandlar lätt det ena & det andra, det ska jag också få bukt på! Men jag diggar utmaningar så det här ska jag klara..Någon som vill haka på mina utmaningar? =)!


not alone!

Jihooooo! Älsklingen kom hit under kvällen för att hämta lite kläder & vagn till Ofelia som fortfarande är sjuk (feber & förkyld) och här hos Jimmys mamma, hon kommer hem imorgon, äntligen min älskade unge!!!! I alla fall, Ofelia sover ju redan så min stora älskling ska vara kvar här....yeaj, jag slipper sova själv. Fatta hur gött jag lär sova inatt =)! Därför ska jag passa på att lägga mig redan nu så jag är utvilad imorgon!!

Har slarvat lite nu i några dagar, men imorgon tar jag nya tag. Mot Beach 2010 =)!

Natttttttti!


crazy modevisning

Har haft en kanondag i skolan, vi har gjort modevisning make up, fast mer i en crazy stil (modevisnings make up varierar sjukt mycket, allt beror ju på vad för modevisning samt vad de som ordnar den vill ha det)...

Så det här testade jag på min vän...



(tyvär så har jag ju en dålig kamera & ljuset som blir gör det inte rättvisa, trist)


Vi tränade även på eyeliner, röd mun och diverse grejer vi tycker är lite svåra inför slutproven nästa vecka. Tiden har gått sjukt fort, jag hoppas verkligen jag klarar det! För då får jag kalla mig skönhets make up artist *hihi*. Fast jag är lite sugen på att utveckla det så småningom & gå enbart en make up skola..men jag får se =)!


Den här sminkningen gjorde jag förra veckan...






Mina älsklingar är fortfarande inte hemma, de ska sova bort en natt till så jag blir ensam igen. Blä, tycker inte alls om att sova hemma själv, är så kusligt..men men imorgon så får jag pussa & krama på dem massor, Längtar!!

Dags för en dusch...


Godmorgon tisdag!

Godmorgon alla sköna!
Inatt sov jag betydligt mycket bättre än igår natt, skönt! Fast jag har saknat mina älsklingar massor!

Här går stereon på högsta volym, med "crowded house- weather with you"!

Ska strax fixa iordning mig, dock går jag till skolan osminkad ons, tis & fredagar då vi har make up *jihooo*, så idag ska jag bara fixa håret =)! Och skära upp lite frukt, ananas ska jag ta med mig idag *mumma*!

Ha en underbar dag!



Favorit låt!





Den här är absolut en av mina favoritlåtar, den är så fin!!
Jag & musik är ett, det är mitt liv!

"Return To Innocence"

That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence

Love - Devotion
Feeling - Emotion

Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
The return to innocence

If you want, then start to laugh
If you must, then start to cry
Be yourself don't hide
Just believe in destiny
Don't care what people say
Just follow your own way
Don't give up and use the chance
To return to innocence

That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence


kanonhelg!

Hej underbara ni!
Jag har haft en kanonhelg, after work i fredags & sen utgång igår med Jimmys syster här i stan på Underbar & det var riktigt skoj =)! En fartfylld helg kan man säga, gillart! Och så har jag spenderat dagarna med mitt lilla hjärta som är i full av bus, du är mitt allt min fina lilla sessa!
Hur har er helg varit?=)

Ofelia har fortfarande feber men ingen av mig eller Jimmy kan vara hemma imorgon då jag inte får missa grejer i skolan & jimmys jobb ska resa ett hus som han måste vara med på. Så Ofelia ska vara hemma med sin farmor som ska vabba istället för oss & dit åkte hon & Jimmy redan ikväll så det är alldeles tomt & ensamt här. Mina älsklingar kommer hem på tisdag kväll igen, jag kommer sakna ihjäl mig!!! Och jag kommer inte sova nå bra alls heller, synd om mig! Men det ska nog gå bra ändå, hoppas jag, har ju inget val.

En ny vecka & nya tag i veckan som kommer. Börjar veckan med modelldag & då ska jag fixa min kusins hår, hihi!
Lägger in nya bilder imorgon då det krånglar som vanligt idag (Jag vill ha en bärbardata, en bra kamera & ny mob)!


Nu ska jag fördriva tiden med att kika på film, "all about steve"...

Sandra Bullock och Bradley Cooper spelar huvudrollerna i denna hysteriska komedi om en blind-date som slutar helt galet.

När den excentriska men sympatiska Mary blir ihoptussad med Steve, en TV-kameraman som jobbar på Nyhetskanalen, faller hon handlöst. Det gör dock inte Steve. Dejten slutar allt annat än bra.

Förvissad om att hon funnit kärleken, följer Mary efter Steve på jakt efter nyheter och blir själv intrasslad i storyn. Mediecirkusen till trots väcks hoppet om att Mary hittar sin plats på jorden.... och mannen i sitt liv!


Fridays!

Dagen har varit toppen & jag är på strålande humör, härligt =)! I skolan har vi haft produkinformation, superkul att få lära sig alla olika produkter inom schwarkopf =)! Och på morgonen hade vi som vanligt make up, idag hade vi alla tagit med sig en bild & så skulle vi då sminka likadant som den på en av våra klasskamrater...och de får ni se imorgon hur det gick, lovar, men det var i alla fall riktigt skoj =)!

Ikväll har jag hängt på fridays i sthlm med min barndomskompis Malin som fyllde år & hennes vänner, var jätte trevligt & kul =)! Drack en god drink & åt god mat, pasta med scampi & kyckling *mums*!!! Det får vi göra om =)!

När jag kom hem ikväll så visade det sig att Ofelia har feber igen & hon är jätteförkyld & hostig, jätte tråkigt! Sjukdomarna bara avlöser varandra, börjar bli skapligt trött på det! Min stackars lilla söta tjej =(.
Nu ska jag ta & hoppa i sängen & joina Ofelia, mysigt!

Nattti

Frisk!!

Nu börjar jag komma igång igen, yes =)! Har fått i mig lite mat & jordgubbar nu på kvällen & jag mår inte längre illa, toppen! Så imorgon väntar skolan igen, längtar!

Har suttit & kikat runt lite på Nelly, då de har rea samt att jag vill ha lite nya sommarplagg..har hittat lite som jag vill ha men det är ju verkligen en djungel av kläder & skor där inne så jag hinner inte kolla klart allt idag, haha får fortsätta leta lite imorgon =).

Nu ska jag hoppa i säng, så godnatt alla bloggvänner!

magsjuk!

Japp så åkte även jag dit på magsjuka, så jäva tråkigt att vara sjuk stup i kvarten. Jag vill ju inte missa skolan alls, suger verkligen...men imorgon ska jag gå till skolan så jag får försöka ta igen det jag missat tis & ons i make up kursen.

Igår låg jag i soffan hela dagen, Ofelia fick vara hos dagmamman då jag inte orkar ha henne hemma när man mår så sjukt illa, och man blir ju helt slut av att kräkas =/...men idag har jag i alla fall fått i mig två skorpor & lite blåbärssoppa =)!
Idag mår jag ju lite bättre så Ofelia är hemma mig & leker så hon slapp åka in till sin reserv dagmamma då ordinarie har drabbats av magsjuka även hon inatt =/! Verkar vara nåt som går just nu...isch!


härlig helg!

Jag har jaft en kanon helg =), och igår var ju grannen över så vi satt
 & pratade tjejsnack & drack vin, hur mysigt som helst.
Det slutade med att hon gick hem halv två inatt, haha så man är lite seg, men det är det värt när man har kul =)!

Idag började jag dagen med en morgonpromenad, sen åt jag en god frukost, ägg & smoothie *mums*! Ofelia mumsar också ägg på helgerna, hon älskart!

Vi slappade en bra stund på förmiddagen innan vi begav oss in till stan & slängde en massa kartonger & papper och efter det ett besök hos pappa med familj =)! Vi träffas inte så ofta så det är kul när vi väl får till en träff!

Vi har även hunnit med storshopping på willys & sen har jag lagat massor med mat, bl.a köttfärsås, chili con carne & korvstroganoff, duktiga mig ;)!



Vi provade även att grilljera vår egna kyckling ikväll & jag tycker det vart jättegott.
 Så det kommer vi absolut göra igen även om det ser lite äckligt ut...Varning för känsliga tittare ;)!





Har avslutat kvällen framför bones på tv3 & nu ballar av stål på kanal5 =) och med detta...



grönsaker & vitlöksdipp, mumsfilibabba =)!


Nu blir det snart sängen & laddning inför en ny kommande vecka i skolan =)!

hur ser din vecka ut?...


grannbesök!

Snart kommer grannen min över och då ska vi snacka skit, dricka vin & mumsa på detta =)!



(ananas, mörkchoklad & vindruvor mums)


man kan visst ha kul själv ;)!














När katten är borta dansar råttorna på bordet....

Hej hopp =)! Nu är jag hemma från jobbet, har varit kanon. Jobbade äntligen med min kära vän Sandra, det var på tiden, då är jobbet alltid kul =)!

Jag är ensam hemma då Jimmy & Ofelia är & hälsar på hans föräldrar i deras sommarstuga.
Så här poppas det musik på högsta volym & snart ska jag inta ett glas vin & ta en svängom med dammsugaren =), men först träning!


eller blir träningen roligare om jag tar ett glas innan ;)?!.....

fredagsmys!

Skulle lägga in en bild men det gick inte att ladda över från mobilen till datan, mycket irreterande men men.
Idag har vi haft en bra dag i skolan, vi har rullat permanent & sminkat brudmake...+ att vi fick mer smink idag, tjohoo! (bild kommer imorgon)...

Nu ska jag ta & göra iordning här hemma lite sen ska jag spendera min kväll i soffan med jordgubbar & mörkchoklad, mums!!! Blir tidig sovkväll dock då jag ska jobba 7-16 imorrn....

Ha en underbar fredag kväll!

Jimmy goes drag!

Idag hade vi dragqueens modeller, så jag sminkade min kära sambo...snygg va ;)?...





Och här i peruk =)!

Dock dålig bildkvalité, ser ut som det är lite smink men det är massa rouge & grejer, men men!


Topp hälsa!

Så skönt det var att träna, men fy vad jag svettas haha...Jag köpte nyaste topphälsa förra veckan & då var det en träningsdvd med pablo roberto, en kvarts träning & så finns det två pass...superbra! Jag kan verkligen rekomendera att köpa tidningen om den finns kvar, träningen tar verkligen! Jag körde förbränningspasset idag med en massa övningar & sen en promenad på det, härligt värre så här efteråt!



Bild lånad från Topphälsa!


Har under kvällen även hunnit tvätta, dammsugit, lekt med Ofelia & plockat ur diskmaskinen & så kikade jag på desparate housewives vid nio & åt kvällsmat, ägg & makrillsknäckisar, mumma! En mycket effektiv dag, gillart!

Var ju & shoppade lite smink idag, här är det jag fick med mig hem=):



Penslar, glitter eyeliner, ögonskuggor, lösögonfransar, vit kajal & skimmer.

Imorgon ska vi få mera smink från skolan, bl.a en eyeliner, läpp penna, brynpenna m.m längtar!
Nästa månad ska jag ta & gå förbi Face i sthlm också & försöka hitta lite roligt, ögonskuggor & annat då vi har 40 % rabatt...supernice =)!


Nu väntar sängen...måste ladda inför dragqueen sminkningen imorgon, wish me luck =)!
Natti natti!


världens snällaste...

Ofelia har världens snällaste faddrar, min syssling & hennes man som vi var & hälsade på i helgen som var. De har saknat Ofelia så mycket nu när det var evigheter sen de såg henne så de hade köpt två presenter,fast att det är vi som ska ge dem massa presenter nu när deras småkillar kikat ut =)...gulliga dem <3!



Jeansklänning & strumpbyxor från kappahl.



Ett leksaks bakset! Ofelia älskart!

Och man kan faktiskt baka med dem om man vill (Får bli när hon blir lite större så hon kan hjälpa till hihi)!
Nu fattas bara någon leksaks kastrull & spis, det ska vi inhandla =)!


60-tal make!



Detta sminkade jag idag =)
(dock fick jag ingen bra bild när hon tittar, men man har eyeliner både över & under
ögat, ganska mycket & utdraget, snyggt faktiskt. Ska visa nästa gång jag sminkar 60-tal
)

60-tal: stora ögon, eyeliner, ögonskugga som går i blått eller grönt, mycket lösögonfransar m.m.


underbar tisdag!

Idag har vi haft make up, sminkat 60-tal, så himla kul! Jag har verkligen det super bra i skolan. Jag har valt så rätt för mig, underbart!
Vi tog en liten "skolresa" i eftermiddags, till en affär på söder (i sthlm) som heter smink & peruker (eller nåt sånt haha) & där inne var ju rena rama paradiset för oss som pluggar hår & make up..köpte på mig lite lösögonfransar, svampar, penslar. Sen tog jag en sväng på stan med några klasskompisar & köpte på mig ännu mer smink på åhlens, hihi! Så nu har jag endel att välja på (kommer bild senare)...vill dock ha ännu mer men det får bli nästa månad =)!

Nu ska jag ta & lägga lillan som har varit hemma dag pga av magsjuka. Min stackars lilla tjej, inte kul att vara sjuk stup i kvarten, hoppas på att det går mot ljusare tider så hon får vara frisk. Idag är hon i alla fall bättre men får vara hemma imorgon med. Men hon ska nog vara hos sin mormor en stund då vi har "prov" i dragqueen make up & då ska jag sminka min sambo hihi!

Nä nu läggning & sen träning!

träningsvärk på G!

Jisses nu börjar träningsvärken komma...gör skit ont att gå upp från soffan & böja mig, hahah känner mig som en gammal kärring...men så blir det när man är så otränad. Undra hur jag kommer ha det imorgon =)! Men det är ju ändå en härlig känsla, man vet att man gjort något bra!

jordgubbar!

Åh gud vad jag längtar efter jordgubbar..så somrigt & så underbart gott!
Att äta direkt, i pajer eller i ngn drink *mums*!


kvällspromenix!

Åh de var så söta, Ivar & Knut...Ofelias bryllingar =)! Hon var så gosig med dem, skulle klappa på deras huvuden hihi! Och jag fick hålla lilla Ivar, så underbart. Man blir ju lätt sugen på fler barn när man ser så små bebisar =)! Som vanligt tog jag inga kort, jag måste verkligen skärpa mig. Ska börja ta kort på det mesta, får bli ett försenat nyårslöfte = att ta mer bilder/kort!

Snart ska jag nog bege mig ut på en promenad i det här härliga vädret, om min fot tillåter vill säga...hoppas!
Sen blir det söndagsmys framför tv, samt plugga lite...=)!

Godmorgon söndag!

Härligt att vakna upp till en solig söndag =)! Jag har startat dagen med ett träningspass, helt galet skönt, men nu är jag dock som spagetti i kroppen då jag är heeeelt otränad haha..men nu är jag igång, yes!!

Har även avnjutit en härlig frukost, smarrig smoothie & ett kokt ägg.

Nu är det dags att ta fram dammsugaren för en svängom & sen ska vi ÄNTLIGEN åka & hälsa på min sysslings små pojkar som vi inte kunnat träffat pga av att vi har varit så sjuka hela tiden =/, men nu så! Efter besöket ska jag fortsätta städa, skura golv & skura toaletten ordentligt!

Så ser min söndag ut, vad hittar ni på =)?

mitt första...

..sminkjobb gjorde jag idag, eller jobb & jobb jag övade att sminka min mammas granne som skulle iväg på 30-års fest...gjorde en sotning. Jag är faktiskt supernöjd med tanke på att det är det första jag gör utanför skolan, lite småfel som jag kommer på i efterhand men hon vart supersnygg ändå =)! (Bild kommer imorgon).

Jag fick även lite hjälp med min häl som har ett drabbats av ett skavsår som inte alls ser bra ut..varar & geggar. Så jag har inte alls lust att ta på mig skor just nu som ni förstår, ajaj. Men min mammas granne (mannen i huset) jobbar som sjuksköterska så han plåstra om mig & jag fick med mig grejer hem så jag hoppas på att det kommer läka bra nu. Jag vill ju ut & powerwalka!

Nu är har vi nyss kommit hem från mamma, vi stannade kvar där för middag, black & and white...riktigt gott, dock hoppade jag över potatisen & åt bara lite kött, sås & grönt då jag går på diet just nu!

Nu är jag så trött att ögonen går i kors så det blir nu nanna kudden!
Natti natti

kommande post...

Den här klänningen från bubbleroom dimper snart ner i min brevlåda =)!



"Bara" 149 kr, perfa för en student som jag =)!
 (Hoppas på att den sitter bra också hihi)

Lill lördag!

Idag var vår make up lärare sjuk så vi hade frisördag istället =)..vi gick igenom lite teori & sen fick vi rulla permanentspolar, supersvårt så jag fick lite arga attacker då & då, men jag var inte ensam haha =), men tillslut vart det bra iaf, ska fortsätta imorgon förmodligen.

Ofelia har haft en bra dag hon med & vi får så mycket beröm för vår lilla tjej, att hon är lätt att ha att göra med, jämt glad, duktig på att gå, hjälpa till & vara med m.m Jätte kul att höra, då blir man en stolt mamma (fast det är jag ändå förstås) =). Just nu är hon sin reservdagmamma då vår ordinarie dagmamma & vän är på semester, så igår när jag lämnade henne var jag lite orolig för att hon inte skulla vara trygg men hon hade inte gnällt någonting eller varit ledsen utan bara lekt & ätit & haft det bra hihi...hon är så duktig mitt lilla hjärta =)! Nu sover hon för kvällen, men hon har legat & snackat en bra stund inne i sin säng...kanske hon pratar till nallen sin ;)!

Ikväll blir det mys framför Grey´s anatomy, yeaj =)!

Bilder från påskhelgen:



Jag & lillsessan ute på promenad



Jag & hjärtat leker i sandlådan =)




Jag i plattat hår (& ful min haha)


bilder från skolan!

Här kommer det jag sminkade igår =) (Dock dålig bild kvalité, när jag har råd ska jag inhandla en kanon kamera har jag bestämt hihi)!

50-tal




20-tal (här vart basen inge vidare, men det andra vart godkänt)
 




Vart godkänt men jag är inte riktigt nöjd.
Bättre nästa gång =)

20-tal: ljus bas, liten pussmun, stora & långa ögonbryn, much, mörka (ej glittriga) ögonfärger, tunn eyeliner, långa ögonfransar.

50-tal: ljus bas, röda läppar, ljusa ögonskuggor (eller inget alls), fet eyeline, much, långa ögonfransar.


äntligen hemma!

Nu är vi äntligen hemma igen, vi råkar ju alltid ut för något knas & denna gång med toastolen som inte fick dit ordentligt efter att ha kaklat, det läckte när vi spola, dvs mindre kul att bo i så vi fick vända igår kväll hem till mamma igen & sova haha..men nu så, nu kan vi iaf bo hemma & det sista ska förhoppningsvis fixas imorgon! Men jag har inte riktigt haft tid att blogga som ni förstår, är mycket som ska ska städas & igår blev allt knas men ännu en gång ska jag komma igång med bloggandet ordentligt =)!

Vi hade jättemysigt i söndags då vi åkte på spontanmiddag hos våra vänner, käkade god hemmagjord pizza & sen kikade vi på film. Skön kväll!

Idag har vi haft make up hela dagen & idag fick vi sminka 50 & 20-tal, alltid lika kul =)! Bild kommer imorgon!

Nu ska vi äta sen middag bestående av varma smörgåsar *mums*, sen blir det sängen!

middagsplaner!

Nu ska vi strax iväg till några vänner för en spontanmiddag =), sånt diggar vi! Blir hemmagjord pizza, mumms! Tur att jag inte börjat med mina planer ännu hihi!

fullspäckad påsk!

Tiden springer bara iväg...Ofelias & min påskaftonsdag var supermysig, vi tog det lugnt på fm & gjorde iordning oss, sen traskade vi ner på stan för att luncha med underbara mia, var så länge vi sågs så vi hade väldigt mycket att prata om =)! Efter lunchen gick vi hem till min farmor & hälsade på & där fick jag skinkmacka *mumma*, Ofelia tog ostmacka, hennes favorit hihi!

På kvällen åkte vi iväg hela familjen för att äta middag hos min fina vän Sara & hennes familj i mariefred, vi bojkattade påskmaten & åt tacos istället, mycket godare =)! Vi hade en trevlig kväll, mycket prat & skratt & även lite tvtittande på körslaget!

Idag har jag Ofelia bara hängt här hemma hos mamma, vi har varit ute i många timmar & lekt i lekparken som de har här i området, perfekt & Ofelia älskar att springa omkring där...så nu sover hon en liten nap, hon var supertrött efter allt lekande =)! Men jag ska väcka henne strax så hon även kan somna ikväll.

Dags att ta tag i lite tvätt...vad hittar ni på i det fina vädret=)?

Solsidan!

Nu har vi landat hemma hos mammsen..vi har ätit tacos, nattat lillan & så har jag satt på en maskin med tvätt, de har torktumlare så jag passar på att tvätta sånt som kan tumlas, så har jag det rent & fint när jag kommer hem igen hihi!

Nu kikar vi talang 2010, lite roligt faktiskt..så mycket konstigt folk det finns ;)!
Snart väntar Solsidan, det är ju grymt skoj!! Fler än vi som kikar på det =)?

långfredagen!

Sådär nu kan jag börja njuta av påsken, har städat klart huset samt fixat & donat & nu håller vi på & packar väskan inför äventyr i stan några dagar =)! På söndag kväll kommer vi förmodligen att dra oss hemåt igen, om allt går som det ska med toaletten förstås, men det ska det nog göra.


Ofelia är så himla gosig & rolig just nu, & vad hon pratar oj oj =)...Hon härmar ord & hon förstår när vi pratar med henne, så hon hjälper till massor här hemma..min stora tjej!
Häromdagen såg vi en katt utanför dagmamman & hon började direkt säga "mjau" fast på hennes lilla språk blir det "mauf" hihi =)!

Nu ska jag fortsätta packa, är ju en hel del som ska med när man har småbarn!

ses senare, för jag kommer att fortsätta blogga hemma hos mamma såklart!

attract promenadband!

Sådan här skulle jag vilja ha (dock inte den färgen) =)

 (bild lånad från attract.nu)

Promenadband

Effektiv motion i hemmet!
Promenera/jogga när du vill, utan oro för väglag, överfall eller mörker.

Nu kan du tryggt och säkert promenera hemma när du själv vill, framför favoritprogrammet på TV. Motionsbandet från Attract fäller du med ett enkelt handgrepp ihop och förvarar det lätt under sängen, i garderoben, under soffan eller på annan förvaringsyta om du vill ställa undan den mellan dina promenader.

Motionsbandet har en stabil och greppvänlig ledstång att hålla i, en lättanvänd kontrollpanel med säkerhetsfunktion (ett "snubbelband" som gör att bandet stannar om du tappar kontakten med det).

läs mer på deras hemsida Attract


Godmorgon

Ofelia slog upp sina blå strax efter sju idag, så det var bara att palla sig upp ur sängen. Nu leker hon för fullt med sina leksaker så då passar jag att sitta vid datorn en stund & försöka vakna till =)! Dok tror jag att jag ska snuva till mig lite mer vilotid i sängen om en stund, jag & jimmy brukar dela på morgonpasset om jag inte ska ut & gå morgonpromenader som jag ska börja stenhårt med imorgon (mer om planerna imorrn), så jag får passa på att sova en stund extra idag innan frukosten. För sen ska det städas innan vi beger oss till mamma & pappas hus.  

Nu ska jag leka en stund innan jag väcker mannen i huset =)!

jag fuskar....



Sitter framför tven & kikar på lyxfällan & gottar mig med detta...=).
Illa, men det är ju påsk då måste man ju få fuska lite ;)!
Har varit så duktig senaste veckorna & så har jag nya planer på G, så då gör det inget med en onyttigdag, ibland måste man ju hihi!


Ego girl!

Här kommer bilder på min nya frisyr...jag blev stylad med lockar efter färgningen, dock har de gått ut endel, men jag kommer definitivt gå med lockar fler ggr, supernice ;)!








första april!

Har ni blivit utsatta för något aprilskämt idag =)? Jag har faktiskt för en gångs skull inte blivit lurad, kanske för att jag spenderat hela dagen i skolan! Läste dock metro som var fullt med skämt hihi!

Idag var vi få elever på skolan, många sjuka & många som tagit ledigt. Så vi har haft egen hårvård, alltid lika skoj =)!  Så jag har blekt min utväxt, förbättrat det bruna underhåret samt färgat ögonbrynen, vart superbra! Andra i klassen har klippt, färgat & gjort häftiga slingor. Jag stog för färgning av ögonfransar, riktigt kul hihi!

I påsk är vi lediga, jätteskönt! Vi ska förflytta oss till mamma & pappas hus (de är bortresta) då Jimmy äntligen ska ta & kakla in toalettstolen, tjohoooo (bara ett & ett halvt år senare)!!! Jag & Ofelia ska bara ta det lugnt & mysa hela helgen, eller ja förutom att jag ska promenera väldigt mycket, städa, plugga & laga storkok (om jag hinner när jag är hemma)...& kanske ta & hälsa på någon ;)!

Vad ska ni hitta på i påsk?...

sminkningar!

Tidigare i veckan så hade vi make up...här kommer lite bilder =):

80-tal (tänk på att det är min första gång så det är inte perfa ;)!)





Skulle ha varit lite mer glitter & grejer, men just nu har vi inte allt i våra sminkväskor så man tager var man haver för tillfället =)!

50-tal:



Skulle ha varit lite rödare läppstift!





RSS 2.0