Skor!

Åh dessa skor skulle jag vilja ha =)...hoppas på att kunna klicka hem iaf två av dem hihi!

  
                 



          
       

Dessa snygga skor är från Ellos!


ballad år?!

(lånad bild från aftonbladet.se)


Två verkligen superfina ballader till final idag i melodifestivalen...=)!
Jag gillar låtarna jättemycket, tror de båda har bra chans i globen! 

Ofelia sover hos sin farmor & farfar så det är helt tomt här hemma, saknar min lilla plutt massor!! Men vi ska hämta henne redan vid lunchtid imorgon =), och det är ju ganska skönt att vi kommer kunna sova ut lite imorgonbitti förstås..men saknar gör man!
Jag & Jimmy skulle egentligen varit iväg till sthlm för 25 årsfest hos min kusin, utgång & hotellövernattning. Men vi har lyckats blivit sjuka...så himla trist. Sett framemot det så bitter är man ju! Men halsen värker, näsan & ögonen rinner & febern gör sig påmind så jag pallar inte med massa aktiviteter nu iaf...trist nog! Vi kommer ta en hotell tripp till sthlm i vår istället, kanske maj när man kan sitta ute på en servering & ta en cider & bara njuta, härligt!! Och shopping då förstås hihi!

Nu ska vi se på film!
Ha en fortsatt bra lördag =)!


fyra klippsätt!

Yes det finns fyra klippsätt. Och det håller vi på med just nu. Vi är på andra klippsättet, ökande längder...& nästa vecka ska vi vara klara med alla fyra är det tänkt...snabba puckar! Men så sjukt kul! Det är väldigt svårt, avslutade första klippsättet idag, helform & det är mycket svårare & klurigare än vad man tror...men ökande längder kommer bli ännu svårare känner jag på mig..men det som är kul är ju att när man klippt några gånger så blir man bättre & det blir lättare, super kul!

Idag gick tågen ganska okej ändå, försenade & så men annars helt ok! Var hemma strax efter sju.
Har hunnit duscha, plocka undan hemma & ätit...så nu ska jag slänga mig i soffan & koppla av en stund sen sovdags vid tio!

Har förresten kommit på att jag tycker mer om varma kokta ägg (alltså nykokta) än kalla...

pendlare suger!

Att vara pendlare i dessa dagar suger! Tågen var inställde imorse, så jag fick ta ett senare tåg & sen tunnelbana när jag väl var framme i sthlm efter en bra stund. Jag brukar gå till skolan från tcentralen men det var ju så sjukt kallt att jag inte pallade idag hoppas på lite mildare väder imorgon men det är väl ingen risk.

Imorgon ska Ofelia till dagmamma igen, nu har hon ingen feber utan är "bara" lite förkyld & hostig, men även det är på bättringsvägen, så skönt! Inte alls kul när ens barn är sjukt!

Idag har vi typ haft klassmakeover =)! Många stylades om med färg & så klippte vår lärare många av oss, bl.a mig...klippte topparna & lite lugg, men vet inte om jag trivs i lugg, får se, vänjer mig väl annars kanske jag gör om lite om det går =)!

Nu är jag så trött så jag ska hoppa i säng!
Natti natti

Dagens lilla sessa!



Min (snoriga) lilla sessa lekte kurragömma under sin matstol hihi!


Snöiga Lördag!

Fy fan vilket väder...nu vill jag verkligen ha vår. Kunna ta kvällspromenader när det fortfarande är ljust, åh vad jag längtar!

Idag har jag städat (som vanligt på lördagar hihi)..sen fick vi besök av mamma med fam. Vi fikade & så hjälpte mamma mig att slinga håret ljusare, vart dock inte så jättemkt ljusare då jag alltid glömmer bort att jag med mitt långa hår behöver två färgburkar & inte en, men men lite bättre vart det iaf...tur att jag går frisörutb, då får man chansen att göra där =)!

Sen har vi lagat mat, jag & älskling tillsammans, mys! Och ikväll vart det potatisgratäng & kyckling & eftersom jag går på strikt diet just nu så tog jag bara lite potatisgratäng & massor med sparris & broccoli samt kyckling, mumma! Fast vi lagar alltid vår potatisgratäng med milda 4 % "grädde" så den är rätt så nyttig ändå, men jag försöker undvika så mkt pasta, bröd & potatis som möjligt nu & tar bara litegrann. Jag lagade även storkok på chiliconcarne & frös in!

Vid 20.00 satt jag bänkad framför melodifestivalen, det går ju bara inte att missa! Jag diggade Darin, han var så grym...gillade även rock brudarna =)! Och eftersom jag inte äter onyttigt nu så myste vi med grönsaker & dipp , gottttiii!


sikken man!

Vilken man jag har! Både händig & huslig hihi!



Bullbak!

Han har varit hemma med en sjuk Ofelia några dagar, men nu börjar hon bli bättre =)! Så idag överraskade han mig med detta!
Ska faktiskt unna mig en idag när det är fredag *mums*!


modevisningen!

Fy fan vad kul jag haft det idag =)! Verkligen toppen. Förutom att det var superkallt i lokalerna & att vi inte fick så mycket tilll lunch men annars helt kanon! Jag har lärt mig massor.

Kom till Café Opera vid tio, då fick vi sitta & kika på när modellerna tränade på catwalken & sen vid elva satte vi igång med frisyrerna..jag hjälpte en som heter Rebecca med att hålla i hårtåtar, fixa spännen, sprayer & allt sånt...riktigt kul & lärorikt att se hur andra gör, mycket tips har jag fått med mig hem.

Sen åt vi lite lunch, som bestod av baguette med minimal fyllning av sallad & brieost men men det dög.

Vid tre satte första visningen igång & det var full rulle...in & ut med modellerna, de skulle byta frisyrer mitt i allt så jag fick hjälpa till med allt möjligt =), men bra blev det. Alla var super duktiga.

Sen vid fem tog jag tåget hem efter en kanondag!
Jag längtar så tills nästa gång vi får göra något sånt här, det här är min grej =)!

Bilder från dagen:
Här fixar vi modellernas hår innan lunch.







Här är det dags för modevisningen (bakom scenen). Dock lite suddliga bilder.





Här är modellen som jag hjälpte till med mest






blivit med...

Jag har blivit med dammsugare, tjohooooo!!
Den här köpte vi till oss själva i alla hjärtan present i söndags hihi!
Jag som gillar att städa & ha rent omkring mig är superglad att jag äntligen efter mycket tjat fick en =)!



Är skönt att ha nu när Ofelia smular sådant & annat småskit som blir. Att slippa ta fram den stora & bökiga dammsugaren varje dag. Istället kan jag nu köra med denna smidiga då & då! Perfa!


Modevisning!

Har inte haft tid eller ork att blogga i veckan...helt slut. Sj är ju heeelt knas just nu...idag har jag sammanlagt suttit 1 ½ timma extra på tåget...bläk. Men men så är livet!

Mina vardagar ser ungefär ut så här just nu:
Går upp vid halv sex
Gör iordning mig & fixar väskan till skolan (mat & grejer)
Sen väcker jag lillsnuttan vid sex & då ska hon klä på sig, äta frukost & sånt...
Åker hemifrån vid halv sju...
Lämnar Ofelia hos dagmamman runt sju...jag åker alltid förtidigt & måste cirkulera inne i stan en tio minuter haha.
Åker sedan ner till tågstation
Parkerar bilen
Tar tåget 7.16 (men är typ alltid försenat)
Framme omkring kvart över åtta..
Går till skolan som tar ca tjugo min
Börjar skolan kl nio.

Och i skolan gör vi allt från uppsättningar, klipper, fönar, läggningar m.m & har det kalasbra =)...fram till kl halv fem-fem...
Går till tåget, tjugo minuter.
Tar tåget vid halv sex.
Väl framme tar jag bilen hem & är hemma runt halv sju-sju (om tåget inte är försenat förstås).

Och då ska det nattas barn, tvättas, äta, duscha, och helst träna men som jag inte orkat eller kommit in i ännu...hoppas snart! Är ju så sjukt trött när jag kommer hem att jag däckar i soffan efter alla måsten!
Somnar runt tio, gött!


Jag har det i alla fal sjukt bra i skolan...Mycket att lära sig, tufft tempo & fortf svåra moment men somjag skrivit tidigare, sååå himla kul.
Jag har verkigen valt rätt yrke för mig =)!

Imorgon ska jag assistera på en modevisning som håller till på Café opera...så spännande & kul!! Vi ska hjälpa några andra elever som är kursen innan oss (de är klara i maj) som ska styla modellerna & då ska vi va med & hjälpa till...hihi!! Så nu ska jag slänga mig i soffan & ladda inför en lång & fullspäckad fredag! Ska försöka fota något där imorgon om jag hinner! Annars kommer det iaf andra foton ifrån veckan upp i helgen!

Sov så gott!!

knas!

Yeah, grabbarna vidare...jag diggade både Erik & Andreas, mkt bra! Bara killar vidare i finalen än så länge, mycket att titta på då ;)! haha!

Lekdagen idag med våra fgrupps vänner var mycket roligt. Vi åt god kladdkaka (frödinge) med fruktsallad & grädde, mums! Och lekte & dansade massor hihi!
Ofelia var så trött att hon somna utan välling vid sju..då är hon trött! =).

Det är nå knas med datan & mobilen, går inte att överföra bilder, supertrist! Får se om jag lyckats att fixa det!

Hej så länge!

lekdag!

Idag fick jag sovmorgon, så skönt det var!! Inte fått sova längre än till kl 6 på morgonen i typ två veckor...så att få gå upp strax efter nio är rena rama sovmorgonen för mig hihi!

Veckan har som sagt varit väldigt tuff, mycket att göra & lite tid...så jag har dunstat i säng mellan nio-tio varje kväll av ren utmattning. Men veckan har vart så rolig, tuffa moment i skolan men man blir ju bättre & bättre för varje gång man gör samma moment, som en svinrygg eller läggning på korthår.

Idag har jag städat & tvättat hela förmiddagen, nu är sambon iväg & handlar mat inför kommande veckan. Jag slipper laga storkok denna helg då det finns så mycket kvar i frysen, niiiice!!
Vi ska snart få besök av några i fgruppen, vi ska leka & fika =)!

Så jag skriver mer ikväll då jag har mer tid, då ska jag även visa bilder på vad jag gjort i skolan i veckan =)!

tågkrångel!

Jag lever =)! Men jag är så trött den här veckan med & så har sj krånglat så jag har kommit hem så sent att jag inte orkat blogga.

Men skolan går bra, tufft & vissa moment är super svåra, men övning ger färdighet =)! Idag har vi gjort svinrygg, läggning på kort hår & utfrisering...(bilder kommer i helgen), det var svårt men jag lyckades ändå ganska bra men har lite att jobba på =)!

I måndags sov jag & Ofelia hos mina föräldrar då Jimmy jobbade över sent, var riktigt mysigt. Vi hade spelkväll på kvällen med bl.a yatzy. Jag vann dock inte =P!

Nu ska jag plugga lite, sen sova =)!

Godnatt kära du!

Ola & Salem al fakir.....ja heeelt okej enligt mig, tyckte bådas var bra, så jag är nöjd!
Programledarna diggade jag, förutom Dolph...det var ju lite överdrivet i min smak, men smaken är som baken ;)!

Nu ska jag strax hoppa i säng, ska jobba 7-16 imorgon...så idag var min enda lediga dag på två veckor...urk! Ingen mer sovmorgon förrän nästa lör..jaja sånt är livet =)!

Natti natti!

Melodifestivalen!

Idag har jag fixat allt det som jag inte hinner göra under veckorna längre, hade tänkt att ta en lugn dag men vem städar då åt mig? Ingen =(!
Så idag har jag städat, haft spontanbesök, lagat storkok i ca 5 timmar bl.a lasagne, pastagratäng, spenatkyckling (hoppas jag lyckades denna gång), ugnspannkaka, korvstroganoff, stekt kyckling & sen har jag dammsugit igen då det vart så smuligt på golvet efter allt lagande. Och så om inte det var nog så har jag lagat dagens middag...NU vill jag lova att jag e är toktrött!

Jag ska strax slänga mig i soffan & kika på melodifestivalen =) (hoppas jag inte somnar haha)! Synd bara att jag har en sambo som inte är ett dugg intresserad av sånt..jag får väl ha sms sällskap istället ;)!


Föreläsning!

Idag har vi haft föreläsning/teori hela dagen om håret...man blir väldigt tung i huvudet. Men superintressant! Är så himlans roligt att lära sig något som man är intresserad av. Imorgon ska vi fortsätta med teori, men då ska vi gå in på huden, spännande!

Vi har kort dag imorrn, superskönt! Så imorgon kan jag hämta min lilla sessa från dagmamman, weehoo =)!

Nu ska jag ta & hänga tvätt, sen väntar sängen!

(jag är ganska tråkig nu med mina inlägg, men det blir bättre snart, jag lovar. Den här veckan är ja totalt slutkörd så jag har ingen ork att blogga så mycket. Men så fort jag kommit in i allt så ska jag öka bloggandet igen med sånt som händer i skolan & hemma..häng kvar)!


mina första frisyrer!

Igår var jag så trött att jag inte orkade blogga...är tok trött nu med & ska nog snart hoppa i säng, men först måste jag läsa min läxa om hår, fast det är mycket intressesant så det gör jag gärna =)! Och så måste jag hänga tvätt, mindre skoj.

Idag har vi fortsatt med läggningar & hår uppsättningar, så himla kul men SVÅRT! Svårare än vad det ser ut kan jag lova, mycket tragglande fram & tillbaka. Men ju mer man gör desto lättare blir det, tur är väl det =)!

Jag lagade spenat kyckling i helgen som storkok, gjorde precis som receptet med två vitlökskyftor & så såklart spenat, kyckling & sen soltorkade tomater. Och så hade jag med det idag men redan hemma imorse tyckte jag det luktade väääldigt mycket vitök så jag stoppade försäkerhets skull ner en ready to drink & det gjorde jag rätt i, fy fasen vad det har luktat vitlök i hela väskan, i skåpet på skolan, pinsammast var ju på tåget haha, men men...så nu har allt åkt i soptunnan. Men nu har jag kommit på felet...de marinerade soltorkade tomaterna jag la i var ju med vitlök hahaha....så nästa gång, MINDRE vitlök =)!

Här kommer lite bilder på vad jag gjort i skolan:

Min första läggning!

Här har jag rullat upp det blöta håret på spolar.








Och här har jag sprayat, fänat & sen tagit ur spolarna ut håret.








Och så här blev resultat när jag har jobbat på frisyren.










Och det här är min första uppsättning på långt hår:
 
"Reglerna" för den är att inga nålar får synas & man ska kunna gå på rave party & headbanga & frisyren ska inte gå isär.












Jag hoppas på att det blir ännu finare & bättre nästa gång =)!


helt slut!

Ojoj nu är jag trött efter min första skoldag, men åh så kul jag har haft det =)! Vi har haft teori om hår & så har vi haft shamponering som vi övade på varandra =)! Gick bra, men ovan är man ju...men får öva så =)!
Och så har jag äntligen lärt mig göra lockar med plattång, det blir så fint!! Imorrn ska vi göra festuppsättning på långt hår & en läggning, längtar redan!!!

Ofelias första dag gick också bra, hon är så duktig min lilla flicka. Hon var lite ledsen när jag lämnade henne, & fy vad det skar i hjärtat =(!..Men sen var hon inte ledsen mer så det känns bra att höra!
Och ikväll har jag pussat på henne masssor!!!
Hon sover sedan 19.00..hon var supertrött efter sin första dag hos dagmamman.

Nu ska jag inta soffläge =)!

RSS 2.0